събота, 20 февруари 2010 г.

Българка сред 10-те най-секси във Ванкувър


Нашата сноубордистка Александра Жекова е на 10-то място в класацията за най-сексапилните спортистки на игрите в Ванкувър. Подреждането е направено от сайта covers.com, а на първо място е поставена американската фигуриска Танит Белбин. Фигуристката от Финландия Кира Корпи и американската алпийка Линдзи Вон оформят челната тройка.

Емануела и Крум се хванаха за гушите


Певицата прави грандиозен скандал в Хърватска, че била зарязана

Емануела отново реши да покаже лютия си нрав, като за пореден път нейна жертва се оказа колегата и Крум. По време на годишен музикален форум в Хърватска изпълнителката изведнъж избухнала зад кулисите за това, че дуетната и половинка я била зарязала и тя трябвало да седи и да я чака цял час.
Крум бил изключително изненадан от реакцията на Емануела, защото тя самата го била оставила, за да се отърка в големите сръбски звезди, пристигащи на събитието - Индира Радич и Миле Китич.
Десет минути Крум безуспешно се опитвал да се оправдае пред сприхавата си половинка. Точно преди да дойде време за изпълнението на дуетния им хит "Нищо не знаеш", двамата сложили изкуствени усмивки и започнали флирт на сцената.
Освен с аплаузите на феновете, те си тръгнали и с награди от събитието. Това толкова ентусиазирало Емануела, че тя забравила свадата си с Крум. Той обаче се оплакал пред приятели в България след пристигането си, че просто не я издържа вече и дори е решил да помоли общите им продуценти да спрат да ги комплектоват по участия.

Зрители потресени от заместника на Милен Цветков


Зрителите на Нова телевизия за в потрес от избора на нов екранен партньор за Лора Крумова в сутрешния блок на Нова телевизия "Здравей, България". Никола Стойнов, който доскоро се изживяваше само в минутите за спорт по време на предаването, вече е титуляр. Решението за неговото назначение е приумица на новият продуцент на сутрешният блок Асен Григоров. Той е известен с това, че така и не намери точна телевизия за себе си. "Здравей, България"ще продължава да се крепи на Лора, която със синоптичката Ани остават единствените познати физиономии от стария формат.

Нина Николина иска да е булка


Нина Николина успя да върже приятеля си с бебе и сега е твърдо решена да го заведе и до олтара.
Певицата много искала да се види в бяла рокля и чака само да се възстанови напълно след скорошното раждане. Подобно на близката си дружка Галя от "Сатен" и Николина е мома, прехвърлила 30-те. Голямата и мечта е да бъде младоженка след две години, за да може детето и да присъства осъзнато на сватбената церемония.
Такива обаче са само нейните планове, защото бащата на детето дори и не искал да чуе за подобни церемонии.

Слави се помири с Бойко


Слави Трифонов решил да сложи край на враждата си с Бойко Борисов и му се обадил, за да се помирят. Дългия обещал рязко да намали злобничките скречове с участието на премиера, а в замяна искал от Бойко да спре с историите как двамата са се пазарили около създаването на политическа партия ГЕРБ.

"На Слави много бързо му светна, че няма никаква изгода да влиза в лична вражда с големия шеф в държавата. Обади се на Бойко и той бързо реши да заровят томахавките. Двамата дори се разбраха да поиграят тенис в най-скоро време и да обсъдят как могат отново да са си полезни един на друг", разказва близък до Слави човек.