четвъртък, 4 март 2010 г.

Кои са тайните на Дони

Дони, журиращият кандидат музикалните идоли на България, е изтъкан от комплекси и лични тайни. Поне около половин дузина от тях са тъй емблематични, че няма начин да бъдат пропуснати.

ПЪРВО. Дони не може да готви. Яйца дори не може да си опържи. За прехраната му са се грижили винаги близките му. Поради тази причина ако няма какво да яде вкъщи, пие навън.

ВТОРО. "Дясната ми ръка е толкова не-моя, че дори не мога да се самозадоволя с нея", обича да се шегува Дони. Наистина дясната му ръка не е никак сръчна, за разлика от лявата, с която пуши, вдига наздравици, разписва автографи или пикае. Просто е левичар.

ТРЕТО, "Страдам страшно много от Едипов комплекс. За мен майка ми е всичко, тя е най-добрата, най-важната, най-грижовната... Вероятно заради това са и проблемите ми с. Нети, макар че тя се стреми да не обръща внимание", признава си певецът.

ЧЕТВЪРТО. Никога не е харесвал популярната музика толкова много, колкото смятат феновете му. Истината е, че Дони е луд фен на родопските песни, слуша ги и ги пее винаги с огромен кеф.

ПЕТО. От години не си говори с бившата си дуетна половинка Момчил. "Скарахме се заради работата и нещата се разминаха. Просто явно имахме различни търсения по отношение на професионалното ни развитие", признава Дони.

Милен Велчев станал милионер на 31

"Спечелих първия си милион на 31 години и съм горд с това", разкри бившият финансов министър и депутат Милен Велчев.

Царистът направи нови разкрития от личния си живот, явно притеснен от липсата на свежа популярност.

"Женен съм от доста време, но все още лудо обичам съпругата си. Като тийнейджъри сме, много ни е добре заедно. Последно я водих на Малдивските острови, прекарахме чудесно", разказа още политикът.

"Имам една странна черта - никога не давам пари назаем. Това се отнася дори и за най-близките ми. Просто те знаят, че няма смисъл да идват да ме молят за финансова помощ - не давам, бе."

Любо от "Те" сваля Васко Кеца

"Няма какво да крия - аз съм заклет фен на Васил Найденов, даже съм влюбен в него", заяви бившият фронтмен на група „Те" Любо.

Музикантът си признава, че е тръгнал по концертите на мистър „Телефонна любов" от съвсем крехка възраст и винаги страшно се е кефил на изпълненията му.

"Най-голямо блаженство обаче изпитах на абитуриентския си бал, където пееше Васко. Той се раздаде за публиката, изнесе нечовешки концерт просто. Тогава си казах, че един ден искам да бъда звезда от неговия ранг. Това засега не ми се отдава", откровеничи певецът.

Васил и Любо в момента обмисляли вариант да запишат няколко дуетни парчета. Все още обаче нямало подходящи песни, върху които да се концентрират.

Сблъсък: Венета Райкова vs Николай Бареков

Тя: Ти си дъното на отходната яма
Той: Ставаш за продавачка на женския пазар

"Бедни ми Бареков, срам и резил за теб - да паднеш толкова ниско - до дъното на отходната помийна яма! С писане на лъжи по мой адрес ли почна да си вадиш хляба?! А след мен започна и Николета Лозанова?! А искаше да ставаш кмет на Пловдив, май? Как храниш детето си с тези пари, които вземаш от помиите, които изливаш върху нас?"

Тези гневни думи Венета Райкова написа във фейсбук и така постави началото на яростна война с бившия водещ на Сутрешния блок на Би Ти Ви.

Поводът за гнева на Венета бе анкета в светския сайт blife на съпругата на Николай - Евгения. В нея бе публикувана анкета: Журналист ли е Венета Райкова и може ли тя да разговаря с гости, които не принадлежат към гилдията на фолкпевиците или врачките?

Според сайта в допитванетоса се включили 353-ма души. 29% от тях смятали, че Венета трябва да си седи вкъщи и да си гледа детето. Те били категорични, че била всичко друго, но не и журналист.

25% от гласувалите са изразили подкрепата си за Райкова като сериозен журналист. Прилика между нея и Албена Вулева намирали 16%, а 14% смятали, че въпросът не заслужава да бъде обсъждан.

В публикувания в сайта текст се правят внушения, че Венета става за продавачка на Женския пазар, а ако се вярвало на рапъра Ванко 1 - и за скандални ласки. 5% от гласувалите все пак отсекли, че водещата на „Горещо" е най-добрата в журналистическата гилдия.

По-късно Бареков предизвика пореден скандал в своя сайт bNews, в който написа, че Николета Лозанова се подвизава в сайт за елитни проститутки под името Миа. Медиата на бившия водещ дори сезирала НАП за случая. "Издателите сме готови да се видим в съда с г-ца Лозанова и да защитим истината с фактите, с които разполагаме", пише още в BNews.

Не успя да се свърже с Бареков и Райкова, но скандалът между тях е сред най-коментираните. В съсловието на журналистите са шокирани от безцеремонните и груби нападки, които бившият тв водещ отправя към колежката си.

Конфликтите в журналистическата гилдия стават все повече, като те се водят без подбор на средствата, коментират анализатори. Те предполагат, че острите сблъсъци най-вероятно са свързани със сериозни процеси в преразпределението на медийния пазар.

Софи Маринова краде чипс

Фолкзвездата Софи Маринова едва не умря от срам, след като пазачи на голям хранителен хипермаркет я засякоха с откраднато пакетче чипс.

Софка въобще нямала намерение да краде мазната вкуснотия, която струва едва 1,50 лв. Тя напълнила кошницата си с лакомства и пакетчета със здравословни за зъбите бонбони. В бързането гласовитата ромка несъзнателно напъхала чипса в джоба си и забравила да
го плати на касата.

За беля един от пазачите в магазина фиксирал неволната кражба и погнал певицата пред паркинга на магазина. Ошашавената Софи потънала в земята от срам и побързала да извади стотинки, с които да плати контрабандната стока.

Илиана Раева прибра 15 бона за реклама

Нови 15 хилядарки прибави към личния си семеен бюджет Илиана Раева. Легендарната гимнастичка и съпруга на Наско Сираков отново е цанена от млекопроизводителна компания за рекламно лице.

Бившата топшампмонка по художествена гимнастика е пазарена да прави популярна серията от млека „Активна", които са доста предпочитани от жените.

Най-любопитното обаче е, че Раева никак не обича млечни произведения и заради едната печалба слага в устата си по лъжичка от рекламния продукт.

Княгиня Калина иска стария си нос

Княгиня Калина е разочарована от неколкократните опити да облагороди носа си. Експериментите на царската щерка бяха три. Всички неуспешни!

Наскоро Калина отново се е консултирала с пластичен хирург, който обаче я е натъжил с новината, че корекциите до този момент са отнели прекалено голяма част от костта и хрущяла, за да може да бъде изграден отново нормален обонятелен орган.

Заради честите си корекции в тази област младата майка беше оприличена на покойния Майкъл Джексън, който не спря да изтънява носа си, докато накрая той едва не падна.

Ники Кънчев оплешивява

Ники Кънчев сериозно го е закъсал с косата си. Най-добрият водещ в България е притеснен как да прикрие доста внушителните обезлесени части по главата си. Ники съвсем естествено ще води новия сезон на "Биг брадър".

"Кънчев прави всичко възможно да скрие оплешивяването си. Нарочно си пусна по-дълга коса, за да може да я сресва на една страна и така да замаже малко проблемите. Чудим му се защо се притеснява толкова. Той е страхотен професионалист и едва ли някой ще тръгне да му брои космите на главата по време на живите предавания в "Биг брадър фемили", коментираха проблемите на своя шеф от екипа на шоуто.

Мартин Карбовски захапа пура

60 лева за кутия пури си позволи да плати тези дни Мартин Карбовски. Сделката направи в столичните Хали. Пурите, които захапа, макар и не професионално, са чилийски, с остър вкус и нямат нищо общо с кохинорите, които пушироният бг елит.

Пак лансират Азис в НОВА

Нико Тупарев прави совалки в Нова телевизия. Целта на визитите му при шефовете на медията е да уреди спряното Вечерното шоу на Азис да се излъчва в нейния ефир. Не е тайна, че от доста време Нико се е втурнал да търси ново място за изява на подопечния си воещ. Нещо, което не е правил за никой друг досега, твърдят запознати.

Део пее на каруцарски английски

Английският език на Део е дострен за сравнение само с някой възрастен арабски шейх, който не е минал през стъргалото на западноевропейските колежи. Редовните зрители на тв риалитита установиха, че дори езикът на Шекспир, който уж Славчев ползва свободно, е на нивото на хашлашкия му български. Део се опита да изпее хитово парче на английски с Ицо Хазарта и Софи Маринова преди време. Произношението му беше каруцарско, макар че си четеше текста - изпускаше не просто срички, а цели думи.

Красьо Черния заби звезда от "Сървайвър"

Най-големият приятел на родните магистрати Красьо Черничкия заби красавицата от "Сървайвър" Емануела Бадева.

Младият бизнесмен, заради когото гръмна скандалът във Висшия съдебен съвет (ВСС), се появи в елитна кръчма под ръка със звездата от последния сезон на риалити формата. Красьо не спираше да обсипва с ласки русата Емануела, избрана единодушно за най-красива островитянка в последното издание на "Сървайвър".

Наскоро тя се снима в престижно мъжко списание и явно е хванала погледа на Красьо, за когото се доказа, че е бил основен кадровик в съдебната ни система. Близкият до известни депутати богаташ досега се появяваше на светските купони под ръка с фолкпевицата Магда. Двамата явно са развалили калимерата и покровителят на съдиите тръгва на лов. В мрежите му попада не кой да е, а сексапилната блондинка Емануела.

След завръщането си от "Сървайвър" тя се впусна в краткотраен флирт с футболиста Светослав Бърканичков, но след това реши да се преориентира към по-изгодна партия. Красьо и Емануела се гушкаха до ранни зори в дискотека "Плаза" в Студентски град. Двамата оплитаха страстно езици, без да се притесняват, че ги зяпат доста любопитни очи. След много уискита и бурни танци Красьо и Еми се оттеглиха от купона с лъскавия автомобил на младия бизнесмен с влияние в политиката и българския съд.

Камен Во: Предадох "Ку-Ку" за пари

Камен Воденичаров си призна, че е в основата на конфликта, който доведе до разпада на "Ку-ку" екипа.

"Предадох колегите си за пари, постъпих подмолно и това доведе до скандали помежду ни", разкри Кацко навръх юбилея на несъществуващото вече тв шоу. Той не поясни за каква финансова далавера иде реч, но според паметливци разпрата настъпила, след като Воденичаров уредил спонсорски средства от конкурентна на родна газова компания фирма.

Обиден, Слави Трифонов напуснал екипа и направил собствено шоу, спонсорирано именно от низвергнатия рекламодател.

"Трябваше да мине много време, да премисля всичко, за да се обадя на Слави и да му подам ръка. Добре че той я прие, забравил беше за предателството ми. Не съжалявам, че днес с него сме в добри отношения, но между него, Тончо Токмакчиев и Марта Вачкова всичко е свършило окончателно", разказа Камен.

Според него обаче тримата можели и да се сдобрят, ако не се звездеели толкова и не ги тресяла мания за величие.

Виктор Калев на диета

Виктор Калев се е подложил на жестока диета, тъй като през последните два месеца е наддал с 6 килограма. "Пия само зелен чай и ям плодове", разкри Калев. Всекидневно актьорът от Шоуто на Слави прави едночасови кросове из Борисовата градина. Засега резултатите от спортния режим не били особено видими. Слави Трифонов дори стигнал дотам да забрани на подчинения си да се показва на екран, докато не се втали значимо.

Милен Цветков става тенесист

Милен Цбетков тръгна на уроци по тенис. Прогоненият от Нова телевизия журналист поясни, че разполага с неограничено количество свободно време и се чуди как да го пилее. Милен си е взел за треньорка засукана блондинка, която безкрайно съвестно го приучава на форхенди, сервиси и бекхенди.

"Време имам в изобилие, но парите ми вече са кът, не е както преди", изплака Цветков.

Евгени Минчев си тръгна с танцьор от гей клуб

Евгени Минчев беше засечен да се оглежда за свежа плът в столичен гей клуб. Паркетният лъв очевидно беше добре познат на персонала. С влизането му беше донесен стол, който Жужу разположи в средата на дансинга. Застанал в тази петльова поза, започна да бройка едно по едно млади момчета, които да му правят компания за вечерта. Учудващо, партньор му
стана танцьорът Семир Алкади, който набра популярност преди време в клипове на доста поп звезди. Двамата си поговориха за кратко, след което тактично се измъкнаха и отпрашиха в неизвестна посока. Само за единия час, в който беше в заведението, Евгени пресуши няколко чаши с твърд алкохол.

Мария Статулова колекционира жаби

Мария Статулова има уникално увлечение. Актрисата, любимка на поколения българи, колекционира изкуствени жаби. Няколкостотин сувенирни крякащи красят дома и. "Мъкна отвсякъде, чак от Канада си донесох наскоро", похвалила се пред съседки театралната и кинозвезда.

Освен че сама се стараела да увеличи колекцията си, тя е пощурила всичките си приятели, пътуващи в страната и чужбина, да и купуват и носят артикулите.

"Досега все са ми ги подарявали, още не съм започнала да им ги плащам. Но нали затова са приятелите", радвала се всеки път при нов подарък Статулова.

Къци Лафазанов сефтоса метрото

От "Младост 1" в столицата до Националния стадион пропътува с метро всенародният любимец Кръстю Лафазанов. Актьорът се качи на спирката в източния квартал и престоя на седалките в метрото въпреки страха си към подобни превозни средства.

Комикът бе придружаван от близка, която през цялото време го подиграваше,
че има страх от затворени пространства. Въпреки подмятанията обаче той издържа мъжки и пропътува дестинацията, обяснявайки, че закъснява за репетиция в театъра.

Джина Стоева бременна

Джина Стоева ще става майка. Безкрайно ентусиазирана, тя доверила благата вест на своя колежка от фолксъсловието.

"Най-накрая открих идеалния мъж, а съдбата пожела той да стане баща на детето ми", признала едрогърдата Джина, която нашумя и покрай участието си в един от предишните сезони на "Сървайвър". 33-годишната фолкизпълнителка се надява бременността да не попречи по никакъв начин на кариерата и. Преди време Джина беше на крачка да преосмисли решението си дали иска да се занимава с музика, но след успешната реклама със "Сървайвър" отново се закрепи на музикалния фронт. В момента тя се котира сравнително добре по участия из кръчми и дискотеки, като хонорарът и не пада под 1500 лв. на вечер.

"Може да не е в Топ 10 на звездите, но все пак поддържа някакво ниво, което е добре за сегашната криза", коментират от обкръжението и.

Мартина Вачкова се канидатира за Кума

Преслава Пейчева и Ясен, които са тандем в група „Те", подгряваща на Иван и Андрей, официално обявиха, че са гаджета, и то в съвсем напреднала фаза на отношенията им. Всъщност русокоската призна това пред Мартина Вачкова и чаровницата - наследник на Митко Бомбата, веднага поиска да им стане кума. "Вярно е, че на бая хора съм била свидетелка на брачното тържество, болшинството след това се разведоха, но въпреки това смятам, че съм на кадем", самоизтъкнала се Марта. Заявила обаче, че има ритуали, свързани с бракосъчетанието, на които държи, и сватба без тях нямало да бъде извършена с нейно присъствие. Едно от изискванията и било младоженецът наистина никога да не е виждал булката със сватбената и рокля.

Радина не поздравява Гена

Радина Червенова не поздрави колежката си от Би Ти Ви Гена Трайкова по време на официален коктейл в хотел "Шератон" миналата седмица.

Миловидната Гена понечи да кимне на Радина, когато двете се засякоха фронтално, но Червенова извърна глава и я заобиколи.

"Радина е леко надменна, по принцип не говори с колежки, особено пък с колежки от други телевизии. Така че не става дума за специално отношение към Гена, а за характер", разясниха телевизионни работници.

Според тях постъпката на Червенова е истински гаф, който може да се приеме като старт на "институционална" война между двете водещи телевизии.

Лолова отказа турне заради кръвно

Татяна Полова отказа да пътува със свои колеги до Щатите. Комедиантката трябваше да изкара две седмици в Чикаго и да участва в спектакъл за пред българските емигранти.

"Не се чувствам добре, вдигам кръвно от нищо. Ето, онзи ден, след един скандал с мъжа ми, измерих 200 на 120", оправдава се смазаната здравословно Полова.

Вместо нея за САЩ заминава друга нейна колежка. Лолова не страдала от факта, че ще пропусне да види страната на неограничените възможности. Тя твърди, че вече била "стара" за подобни суети.

Станишев с нов супермотор

Бившият премиер Сергей Станишев го е ударил на як харчлък. Лидерът на БСП имал намерение да брои няколко хиляди лева за мощния мотор "Хонда МВХ 1800". Серго се влюби в бързата машина още през август 2008 г. Тогавашният министър-председател взе назаем от футболния национал Благой Георгиев неговата хонда, за да се изфука на рокерски събор. Мощният звяр явно допадна на политика и сега той е решил да си закупи една бройка от японските бижута.

"Сергей явно е решил да си поживее, след като го извадиха от голямата политика. Той скъса с Елена Йончева, после заряза и гаджето Ирена Борисова, а сега често го забелязват с нови и доста атрактивни момичета. Покупката на мотор само доказва намерението му да се отдаде на опасни забавления напук на всички обвинения, че е голям сухар", коментираха с насмешка колеги на Сергей от парламентарната група на БСП.

Тошо Тошев болен, "Труд" - на автопилот

Валерия Велева се гласяла да става главен редактор

Някогашният всекидневник №1 "Труд" изживява най-мъчителния период от историята си, притеснени са от екипа му. Главният редактор Тошо Тошев още се възстановява след тежка болест и дълго лечение във Франция.

Тошев фактически не ръководи оперативно медията и почти не се появява на ежедневните редакционни планьорки.

По тази причина сред колектива царяло истинско безвластие, а журналистите - вместо да се отдадат на оперативните си задачи, се занимавали с клюки и интриги.

"Не е ясно кой води и кой ще води бащината дружина. Тук всеки се държи като началник, а тиражът и продажбите се сриват мълниеносно", отчитат видни "трудоваци".

По техни данни за поста "главен редактор" се стягала не друга, а личната журналистка на Ахмед Доган - Валерия Велева. Тя виждала конкуренция единствено в лицето на зам. главната редакторка Светлана Джамджиева, но последната тънела в грижи по болния си съпруг Борислав Джамджиев и едва ли щяла да се пребори за поста.

"Ако Валерия поеме "Труд", Доган ще си има още един вестник", тъжно обобщават ситуацията посветени. Същевременно тиражът на някогашния 400-хилядник вече е под 70 000 бройки. Дори това обаче били изкуствено поддържани нива за пред рекламодателите - истинските продажби не надвишавали 40 000 екземпляра.

Инцидент с Райна

Райна най-после успя да отиде до родния Сандански, за да си почине. След участия в Белгия и на концерта на телевизия "Планета" певицата открадна два дни, за да се види с родителите си. Преди да замине за Тайланд заедно с гаджето си Светльо обаче, певицата претърпя инцидент, който я травмира за цяла седмица. Докато се вози в такси в центъра на София, красивата македонка съзря гълъб, който не може да лети. В този момент тя изскочи от колата и се насочи да спаси клетото птиче, когато джип връхлетя върху него и го размаза на място. Райна остана дълбоко покрусена от видяното и едва се върна обратно в таксито, обляна цялата в сълзи.

Кошлуков давал 120 долара на детето си


Емил Кошлукоб плащал по 120 долара месечна издръжка на дъщеря си, която живее зад океана заедно със своята майка Наталия. Кошлуков не обича да говори за отрочето си, но то съществува и е признато от баща си. В същото време бившият депутат не се е мяркал при детето си от поне пет години, носи мълвата. Той предпочита да се занася със свои колежки, както и с телевизионни звезди от сорта на водещата на "Елит" Надя Иванова.

Диджей Дамян нагъва дюнери


Варненският плейбои, бивш екранен любимец и известен диджей -Дамян, бе засечен да се разхожда пеш из центъра на столицата. Компания му правеше приятел. Двамата бяха забелязани в близост до Халите, вървейки нехайно въпреки лекия дъжд, който се сипеше върху им. В ръцете си мъжагите държаха огромни дюнери, купени от заведение за бърза закуска недалеч.

Анн Джи: Не съм правила секс с Клюна

"Не съм правила секс с Клюна. Когато бяхме гаджета, аз бях едва на 16.

Не се чувствах готова за секс, любовта ни беше чисто платоническа", признава поп певицата Анн Джи. Антон Милтедов-Клюна бил първото гадже на красавицата.

Той целунал за пръв път запалената по фитнес фурия. Двамата така и не стигнали да креватни акробатики, тъй като красавицата била още невръстна. Пред приятели Анн Джи разкрила любопитни подробности от връзката си с престъпния бос.
„ Той беше много добър и мил човек. Караше ме 24 часа в денонощието да се чувствам специална. Разсмиваше ме постоянно, водеше ме по кафета и ресторанти потъва в сладки спомени сексфурията. Тя сериозно завъртва главата на три години по-възрастния от нея Клюн. Антон иска постоянно да прекарва времето си с невръстната русокоска. „Беше ме поставил на пиедестал, постоянно се грижеше за мен. Времето ми с негов като от приказка", запазила е топли чувства към първата си любов Анн Джи. Въпреки това връзката им си имала своите сериозни проблеми. Чаровната певица усеща, че приятелят и се занимава с нередни неща.

Тя побързва да се дистанцира от престъпният бос. "Той криеше от мен с какво се занимава, но аз разбрах. Беше на 20 години, а ме водеше все по скъпи ресторанти. Усещах, че се занимава с нередни неща", казва красавицата. Тя споделя с родителите си притесненията си. Връзката и с Клюна е възприета много негативно от родителите на "Мис Фитнес". Те налагат тотална забрана на дъщеря си да не припарва до Антон Милтенов. "Родителите ми ми казаха да не се виждам повече с Антон. Аз ги послушах, но година след това чувствата ми проговориха отново. Не можех да го забравя", откровеничи красавицата. По зла случайност влюбените не се събират задълго. Красавицата не може да преодолее скрупулите си относно дейноста на Милтенов. До ден днешен певицата пази прекрасни спомени от връзката си с него. "За Антон аз бях идеалната жена. Когато ме видеше, винаги ме обсипваше с комплименти. Беше сигурен, че няма да намери по-подходяща половинка от мен", спомня си чаровната певачка.

Тони Димитрова: Влюбена съм

„Влюбена съм и се чувствам прекрасно. Не е вярно, че съм се събрала с бащата на дъщеря ми", казва Тони Димитрова. Заради новата си тръпка бургаската певица е променила изцяло визията си. Подложила се е на жестока диета само с чай и плодове. Тони Димитрова вече е и блондинка. Певицата признава, че се чувства много добре с новия си външен вид.

„Никога няма да стана сексбомба или да заприличам на фрлкпевица, но промяната е важна за самочувствието ми."

Купонджията Димитър Павлов

Новото лице на сутрешния блок на бТВ Димитър Павлов е сред най-известните родни купонджии. Близък приятел с Иван и Андрей, тримата имат не една и две безпаметни нощи. Водещият на бТВ сподели най-голямото си напиване. "С осем вида алкохол и боза е най-якото ми напиване на Нова година. Бях на 16 години и никога няма да го забравя. Всъщност аз така и не разбрах кога са отваряли шампанското и са пускали пиратките. Седях си кротко на една пейка и повръщах ли, повръщах. .Буквално в продължение на пет часа не можех да се спра", разказва, за своя алкохолен рекорд водещият на сутрешния блок. Той твърди, че споменът от стомашно-чревните мъки още стои прекалено ярък в съзнанието му.

„Тогава разбрах, че напиването до безпаметност не ти носи никакво забавление", усмихва се известният телевизионер. Митко се кълне, че през последните години не е пробвал да подобри постижението си от петчасово повръщане след голямо напиване. Водещият признава, че трудно ще свикне на новия си ритъм и че досега си е лягал в часовете, в които вече ще е пред екрана.

Диляна Попова: Дичо ме заряза по телефона

Една от най-красивите български манекенки Диляна Попова сподели, че повече от година страдала за певеца

"Не исках да се виждам с никого, мислех само за него, говорех единствено за това", изповядва чаровницата. Диляна била съкрушена от раздялата защото дошла твърде внезапно.

„Бях в чужбина и той се обади по телефона, за да ми каже, че иска да се разделим. Не можех да повярвам, всичко между нас беше идеално. Поне аз така си мислех." След месеци на депресия Диляна най-накрая превъзмогва раздялата.

„Времето лекува, сега сме в много добри отношения."

Димитър Стоянов с ново гадже

Евродепутатът от „Атака" Димитър Стоянов си хвана чаровна брюнетка. Стоянов бе засечен с новата си изгора на церемония по повод националният празник. Двамата демонстрираха близост и си тръгнаха хванати за ръка. Димитър Стоянов имаше дългогодишна връзка с друга депутатка от „Атака" Деница Гаджева. Още преди три години витаеха предположения за предстоящ брак около Димитър и Деница. Двамата официално отрекоха, а малко по-късно се разделиха. Клюките приписваха на Стоянов по-близки отношения и с красивата депутатка Калина Крумова, но така и не се потвърдиха.

Гейовете остават извън "Биг брадър"

Хомосексуални двойки няма да вземат участие в новото издание на „Биг брадър", обясниха от екипа на предаването.

Най-неочаквано и за самите продуценти гейове и лесбийки категорично се възпротивили на идеята да влязат в Къщата. Гей организации пратили писмо до екипа на риалити формата, в което се възпротивили техните членове да бъдат използвани за комерсиални цели. „Искахме да вземем някое атрактивно хомосексуално семейство, но нищо не се получи. В България няма брак между гейове, тъй като това е забранено от закона. Опитваме се да намерим сексуални партньори от един пол, но засега удряме на камък", обясниха от екипа на шоуто.

Кали напусна "Ара"

Певицата Кали вече не е част от „Ара мюзик". Певицата напусна компанията и в момента не се занимава с музика. Изпълнителката на „4-4-2" се е посветила на синовете си Георги и Марк. Кали не изключва възможността скоро да се завърне на сцената като изпълнител
на „Пайнер". „Не съм подписвала договор, но ако реша, ще преговарям с „Пайнер". Това е единствената фирма, в която още не съм била сподели певицата.

Ивана: Не съм имала връзка с Бойко Борисов

Вече 10 години Ивана е най-обичаната фолкпевица у нас. Отдавна не брои наградите си, а преди дни бе отличена със специална награда „Певица на десетилетието" на телевизия „Планета". Ивана не се притеснява говори за фолка преди и сега, за войната между поколенията в жанра, за ударите под кръста. Ивана изповядва разочарованията си в любовта и проблемите си с килограмите. Признава, че за десет години на няколко пъти е била на път да се откаже от музиката завинаги. Разочарована е за развитието на фолкмузиката у нас през последните години. Всичко, за което мечтае, е една спокойна вечер, в която да гледа някой любим филм.

Бившият ми мъж не даваше да пея, искаше да си стоя у дома.

Кой ще търпи постоянното ми отсъствие?

Затова сигурно съм вечно сама. Така и не намерих любовта на живота си, но това не означава, че съм спряла да търся", разказва Ивана. През годините е забърквана в авантюри с много мъже. Пловдивският бизнесмен Георги Гергов и премиерът Бойко Борисов са само част от тях.

Ивана подписва договор с музикална компания „Лайнер" на 29 години. Митко Пайнера я открива в заведение в Харманли и веднага и предлага подкрепа. Заради възрастта си Ивана не вярва в успеха. Признава, че на тази възраст повечето и колежки се пенсионират. Успехът не закъснява. Първата и известна песен остава емблематична и до днес „100 патрона".

„В началото не вярвах в тази песен. Един ден просто се събудих, излязох и „100 патрона" звучеше от всяка кола, от всяко заведение", връща се назад във времето Ивана. Кариерата и потръгва, но започват неприятностите в личния и живот.

„Научих се сама да правя всичко. Много неща се изписаха за мен, но не съм имала връзка с Бойко Борисов."

Преди няколко години Ивана е на крачка да се раздели с музиката завинаги. Надрусано дебеловрато момче нахълтва в хотелската и стая и опира пистолет в челото и.

„Животът ми мина като на видео, само че наобратно, в рамките на 10 секунди. Беше огромен шок. Когато се прибрах в Айтос, бях отслабнала с няколко килограма", спомня си певицата. Кариерата на Ивана започва в най-мутренските години. Не крие, че е пяла на почти всички подземни босове.

"Пеех и се страхувах.Сега е по-спокойно."

Звездата на „Пайнер" от години води безмилостна война с килограмите. Ивана отново напълнява, след като преди време се стопи до неузнаваемост.

„Вече се уморих. Почти не ям, но не мога да отслабна. Имам и алергия, която допълнително усложнява нещата. Цял живот завиждам на момичетата, които ядат по много и нищо не им се лепи. При мен не става. Пробвала съм какво ли не. Не мога да вървя срещу природата", казва Ивана. Изпълнителката е наясно, че е твърде далече от типичния образ на фолкпевица.

„Днес всичко е различно. Силиконът стана Задължителен. Почти няма певица без пластични операции". Ивана споделя за една от най-големите си грешки. Пластична операция за уголемяване на гърдите. Прави я преди време, но и до днес съжалява.

„Не знам дали ще повярвате, но я направих заради мъж. Бях много влюбена. Може би беше отчаян опит да остана млада ", спомня си Ивана. Певицата споделя, че не се мери с по-младите си колежки.

„Чак война на поколенията няма, но вече има база за сравнение. Всяко ново нещо, разбира се, е по-хубаво и по-интересно от старото. Но това означава ли, че е по-добро. От сцената на зала едно на НДК певицата благодари на феновете, че я харесват такава, каквато е.

„Благодаря ви, че през всичките тези години не се повлияхте от липсата на скандалност в поведението ми, от наднормените килограми и от това, че не сме на 18". Певицата признава, че злобата и завистта във фолкжанра не са обикновена измислица.

„Няма какво да деля с никоя. Връщам се оттам, откъдето другите певици сега отиват. Видяла съм много. Няма как да се чувствам в сянката на по-младите колежки, ние сме различни", разкрива Ивана. Изпълнителката е убедена, че представата за фолкмузиката и певиците у нас вече е изкривена.

„Интересът е кой с кого е спал, имаш ли силикон, каква кола караш. Така и не се научих да създавам скандали. Не съм безгрешна, но ми е крайно неприятно, когато в последните години певица стана синоним на евтина жена. В същото време плейбекът е почти навсякъде. За мен това е неуважение към публиката. Не може просто да си отваряш устата", категорична е Ивана. Според звездата на „Пайнер" завинаги са си отишли големите пищни концерти, които се правеха преди време.

„Хората се отегчиха от безкрайни риалити шоута, от така наречената благотворителност, от концерти, конкурси, от смс-и за какво ли не. И за да се направи нещо уж ново и интересно, да се впечатлят зрителите, започва плагиатстване на визии, поведение, тв формати... Което на моменти даже е грубо и вулгарно. Е, нормално е хората да кажат: Това вече сме го виждали! Няма новаторство, няма свежи идеи. Всичко се копира", убедена е Ивана. Певицата е категорична, че кризата се отразява сериозно на фолкжанра.

„Имат ли хората пари и работа, ще имат и възможност за забавления. Намаляха ангажиментите по нощните заведения и клубовете. " Въпреки това покани за Ивана не липсват. Признава, че хонорарите са по-малки. Примата на фолка върти заедно с баща си и фирма за автобусни превози в родния си Айтос. Компанията излизала на загуба няколко месеца подред, затова през изминалата година Ивана се разделя и с частния си бизнес.

„Ситуацията е много тежка за дребни фирми. Преди време исках да инвестирам, да помогна на родителите си да се занимават с нещо, но последната година не се издържаше", признава Ивана. Напоследък певицата има и проблеми с данъчните. Ивана се оказва в Топ 3 на най-богатите фолкпевици у нас.

„Ценя парите и харча с мярка. Имам спестявания в няколко банки, изплащам кредит. Не се боя от проверките. Толкова пъти съм се ядосвала, че в нашия бизнес толкова хора прикриват доходи. Като глупава жена, в стремежа си да съм изрядна, от години плащам каквото трябва и каквото не трябва, имам и счетоводител", разказва певицата. Въпреки славата и парите в банковата сметка, Ивана иска да я възприемат като обикновен човек. Няма охрана, разхожда се сама из улиците на Пловдив, където живее. Случвало се е да прибира фенове по домовете им.

„Едно дете беше избягало от дома си, 3а да дойде на мой концерт. Слава Богу, разбрах какъв е случаят и го върнахте обратно." Ивана не иска да знае последните клюки около нея. Не и правят впечатление. Преди години се притеснява как слуховете ще се отразят на дъщеря и. Подхвърлянията в училище, че майка и е „чалгаджийка" са само част от злобните подмятания.

„Вече не съм толкова интересна, защото не се Забърквам в интриги", казва певицата. Последната новина за нея е, че се е събрала с бившия си съпруг.

„Няма нищо такова. Видяхме се на рождения ден на дъщеря ни Теодора. Имаме съвсем нормални отношения. " За певицата най-голямата лъжа по неин адрес си остава новината за връзката и с Бойко Борисов. Въпреки че двамата са се засичали само на концерти, Ивана вярва в успеха му като премиер.

„Всички очаквате от Бойко да направи чудото. Да се събудим и той да ни е решил всички проблеми. Но имайки предвид кризата и авторитета на държавата навън, много ще му е трудно. Ще му трябва и воля, и характер, и твърда ръка. Ако Господ обича Бойко Борисов, ще му даде кураж и здрави нерви да си свърши работата заради всички нас".

Ивана не харесва определението „певицата на народа", но самият премиер се е шегувал с нея, че тя има народната любов, за която политиците само мечтаят. Заради феновете си певицата не се отказва от участия, макар и вече да не издържа на темпото.

„В една седмица оперираха баща ми, имах концерт в Истанбул, наградите на „Планета" и още пет участия. Преуморена съм много отдавна, но няма начин." За да издържи на напрежението, Ивана напълно се е отказала от светския живот. Не ходи по партита, не чете жълти вестници, рядко дава интервюта. Това е нейният начин да запази нормалния си начин на живот.

„Нямам време за нищо. Искам някоя вечер да сготвя у дома и да гледам някой филм. Не ми се е случвало от години. Имам участия до късно през нощта, после или спя на хотел, или пътувам. Ставам по обяд и към 7 тръгвам за поредното участие", споделя Ивана.