неделя, 21 февруари 2010 г.

Мира записа химн на проститутките

Певицата забрави мъртвото си гадже, отдаде се на разгул

Цели две години трябват на фолкпевицата Мира, за да преодолее стреса от загубата на своя любим. Годеникът и загива скоро след като двамата планират да заживеят заедно.
Приятелят на мира има бизнес, заради който често пътува в чужбина. При последното си заминаване пътува с колата си, която се превръща в негов ковчег. Мъжът е само на 35 години и загива на ямсто.
След страшната трагедия Мира се отказва от музиката за повече от половин година. не приема покани за участия, не се интересува от нови песни и видеоклипове.
От дупката, в която се намира, успяват да я извадят най-близките и приятели, сред които е и Милко Калайджиев. С него тя има издаден суперуспешен дуетен диск "Хей, малката". Именно мустакатият певец и вдъхва кураж, че трябва да продължи да се занимава с пеене. Мира обаче не е готова за завръщане на сцената. "Приятелят ми беше много млад. Имахме страхотни планове за наше общо бъдеще, които премислях ден след ден, докато осъзная, че те никога не ще се осъществят", разказва изпълнителката.
Годеникът на Мира е до нея, когато тя прави кардинална промяна в кариерата си - напуска фирмата "пайнер" и решава да стане самостоятелен изпълнител. насърчава я да не се предава. Тъкмо той и помага финансово, за да си стъпи на краката, макар че по-късно подписва договор със "Съни мюзик".
Изненадващо обаче неотдавна Мира сваля траура и започва да се държи така, че феновете започват да се питат дали наистина е страдала за загиналото си гадже. тя не само започва да записва нови парчета, но и прави провокативни фотосесии.
Снима се гола в еротично списание, както и в последният си клип. Преди това пък записва песен, която колежката и Кали определя като химн на проститутките и песента на златките. Става въпрос за категоричната композиция "дай ми, дай", в която Мира нарежда:"Дай ми, дай ми, моля ти се, Боже, дай ми мъж, мъж, но да го може. Моля се, ако не може, той поне пари да има, Боже". Заради същото парче рок лъвицата Милена Славова я нарече "Куклата Мици с изкуствените цици".
След доста провокации и възраждане на кариерата си Мира става обект на ласките на местни бизнесмени. макар да твърди, че изкарва доста пари и не се нуждае от богаташ до себе си, певицата все пак не се е хванала с някой занаятчия. Новата и тръпка е от София и именно заради него тя все по-често пътува до столицата.

Дженифър Лопес изнасилва мъжа си

Дженифър Лопес и съпругът и Марк Антъни намират доста нестандартни начини да разведряват семейния си живот след раждането на близнаците Ема и Макс. За тях сексуалното уединение не е най-важното, а по-скоро незабавната консумация на желанието. Актрисата била изключително екстремна натура в леглото и нямала абсолютно никакви задръжки.
Това доста се харесвало на Антъни, като с времето двамата обогатявали арсенала си. За Джей Ло връзването, използването на камшици и унижението били най-висша форма на наслада. Върхът на подвизите им бил, когато по време на презокеански полет тя прикоткала мъжа си в тоалетната на самолета, където го изнасилила. За всички станало ясно какво точно се случва, но на латината не и мигнало окото. Не стига това, но по-късно дори настояла да му направи орална любов на седалката.

Жоро Главата: Прокурори ме карат да лъжа за Маргините

Георги Славов, известен като Жоро Главата, се сдоби със скандална слава в пловдивския следствен арест. Синът на сикаджийския бос Стоил Славов нападнал в конвойна кола Николай Проданов, задържан по искане на американските власти за опит за сексуално насилие на психично болна млада жена. В щатите настоявали да им бъде предаден, защото не се явил на съдебен процес там. Бодигардът на Славов - Пламен Иванов - Дебелия, който също е арестуван, не останал безразличен към здърпването и се намесил да предпази шефа си. Проданов, който чака екстрадация за Америка, подал жалба, че бил ударен от Главата и Дебелия. Леката телесна повреда е нанесена на 4 февруари, докато петима арестанти били придвижвани до ареста, след като давали показания из различни полицейски управления в Пловдив или пък са чакали за мерки в съдебната зала. Проданов си е изкарал медицинско. Главата отрича да го е удрял, а адвокатите му твърдят, че търсеният от Америка арестант сам се наранил, защото е паднал в конвойната кола, докато се движели по разбитите пътища и безбройните дупки в квартал "Кючук Париж", където се намира арестът.
Повече от месец Жоро Главата е задържан по обвинение за хулиганство пред нощния клуб "Бедрум" в Пловдив, а за неправомерна стрелба в ареста с него е и бодигардът му Пламен Иванов - Дебелия. Славов попадна в килия след сблъсък между неговата охрана и гардовете на автомобилният състезател Владимир Арабаджиев. Така и не се разбра за какво са се карали групите на Главата и Арабаджиев, но единият попадна в ареста, а другия ходи по състезания в Абу Даби.
Славов и Иванов поискаха да бъдат пуснати в понеделник от съда в Пловдив, който обаче не уважи искането. Когато разбира накъде вървят работите, Главата реши да играе с открити карти. Неочаквано за адвокатите, както и за майка си Вера и приятелката си Яна, дъщеря на алкохолният бос Миньо Стайков, направи скандални разкрития. "Двама души от ВКП в София дойдоха преди двайсетина дни в килията при мен. Дадоха ми един лист и искаха да подпиша показания срещу Красимир Маринов - Големия Маргин и Сако (Стефан Бонев), който бе задържан за заплахи към убития радиоводещ Боби Цанков. Отказах, защото имам малко дете и искам да е добре", обявил Главата пред съда.
Той твтрди, че с показанията трябвало да уличи Големия Маргин като шеф на наркокартел. Не е ясно дали ще се проверят изявленията му.
Георги Славов се появи в съдебната зала с марков анцуг "Адидас", както и същите маратонки, но през цялото време бе с качулка на главата. Не я свали, защото в затвора нямало фризьор, който да го подстриже както искал и правел всеки месец в София. В същото време бодигардът му се бе изтупал с костюм и черно палто. очаква се до месец пловдивската прокуратура да внесе обвинителен акт по скандала в "Бедрум".

Ицо не вдига на майка си


Христо Стоичков отново заряза родителите си на произвола на съдбата. Майката на Камата - Пенка, се оплакала пред съселяните си в пловдивското Ясно поле, че синът и дори не благоволил да и вдигне телефона, за да му честити 44-тия рожден ден.
"Ицо отново ни забрави. Беше обещал да ни идва на гости поне веднъж в годината, но сега дори не иска да говори с нас по телефона. Чуваме се с внучките и те оправдават баща си, че бил твърде зает с футбола. Може ли първородният син да избягва майка си, защото имал много работа" просълзява се Пенка Стоичкова. Съпругът и Стоичко е ощепо-краен и дори е заявил, че повече не желае да има нищо общо със сина си.
"През целия си живот съм давал мило и драго за синовете си, а ето как ни се отплащат. На стари години станахме за посмешище. Жената страда, но аз и не искам да чувам за Ицо. Нека си гледа кариерата и да не се занимава с нас", беснее дядо Стоичко.