сряда, 24 февруари 2010 г.

Тейлър Суифт отказа да си легне с Тейлър Лотнър

Американската поп-кънтри сензация Тейлър Суифт отказала да прави секс с гаджето си и съименник Тейлър Лотнър. Поради тази причина двамата скъсаха в началото на годината. Певицата изключително държала да се запази девствена до първата си сериозна връзка, а актьорът от "Здрач" напирал като всяко 18-го-дишно момче за повече интимна близост.
Освен всичко Суифт го играела и много примерна заради кариерата си, която в момента върви по утъпканата пътека на девствеността а ла Бритни Спиърс в края на 90-те. 20-годишната блондинка все по-трудно обаче се сдържала пред поривите на природата. Сексуалният й апетит бил неконтролируем. За да компенсира, влязла в сериозна работна серия, включваща турне, запис на нов албум и редица промоционални участия след спечелените четири награди „Грами" преди две седмици.
Точно преди да започне авантюрата си с Лотнър, Тейлър беше гадже с един от братята Джонас. Поради това, че и него държала на сухо, той й бил шута в 27-секунден телефонен разговор.

Ким Бейсинджър в ужас, че Алек Болдуин я пребива

Все повече затруднения изпитва във всекидневието Ким Бейсинджър, съобщава сп. „Пийпъл". Актрисата не може да преминава през никакви открити пространства, без да изпита тревожно чувство. Започва да се изпотява, да бяга и да не може да говори логично. Мениджърите й се видели в чудо да я опазят, като паркират колата й директно пред телевизионните студиа или пред холивудските декори. За снимките на новия си филм Charlie St. Cloud звездата пожелала максимално много мебелировка, за да няма незапълнени големи места.
Освен това Бейсинджър страда и от социална фобия. Тя се развила през последните години след тежкия развод с Алек Болдуин, от когото търпеше тежки телесни наказания. Тогава тя беше изпаднала в тежък шок и дори не излизаше от дома си. Отскоро актрисата отказва да се среща с повече от петима души в една стая и интервютата й винаги протичат камерно. От прекомерния стрес Ким дори загубила гласа си за няколко дни.

Камерън Диас: Джъстин, сексът с мен ще ти липсва

Актрисата се сби с Джесика Бийл заради бившето си гадже

Камерън Диас не може да търпи конкуренция. Това е видно от невъздържаните изяви на засуканата дама. Последната изцепка на Камерън била по време на светски купон, където се засякла с колежката си Джесика Бийл.
Последната пристигнала под ръка с гаджето си Джъстин Тимбърлейк, който преди това бе любовник на Диас. Камерън не се посвенила да затрупа известния певец с всевъзможни комплименти и дори да разказва на всеослушание общите им сексуални подвизи. "Никоя не може да бъде такава лъвица в леглото, каквато бях аз", изцелила се Камерън и подразнила до краен предел лесно кипващата актриса.
На връщане от тоалетната Бийл видяла блондинката седнала на краката на половинката си. Това преляло чашата и двете се хванали за косите пред смаяните погледи на присъстващите. Едва разтървани, двете се фръцнали и прекарали остатъка от вечерта на благоразумно разстояние една от друга.
Диас и Джъстин бяха гаджета в продължение на няколко години, докато той не я смени с по-младата Джесика. Изглежда, че тръпката на кака Камерън още не е преминала.

Може да ликвидират Алексей Петров в ареста

Адвокат Анатол-Весел Луканов е бил защитник на Алексей Петров по граждански дела преди години.
В момента той ще го представлява по дело, свързано с жалба, която бившият агент от ДАНС изпраща до съда в Страсбург.

- Г-н Луканов, вие сте адвокат на Алексей Петров по жалба до съда в Страсбург. За какво точно става дума?
- За твърденията на Едвин Сугарев преди години. По повод на публикации в различни медии, както и негови изказвания по радиото, бяха образувани две дела от частен характер, по които тъжител бе Алексей Петров, а подсъдим Едвин Сугарев.

- Какви бяха твърденията на Сугарев?
- Той твърдеше, че е намерил случайно материали, уличаващи Никола Филчев и

Алексей Петров в някакви, според него, престъпления. И той ги е изнесъл в пресата. Едно от твърденията му беше, че сръбската мафия е предала на Петров 3000 долара, за да осигури неизпълнение на международна поръчка от Холандия за екстрадиране на Сретан Йосич. Поръчката не била осъществена, но парите били разпределени между Петров, Филко Славов и Никола Филчев. Тъй като сумата не била върната на сръбската мафия, затова било извършено покушение срещу Алексей Петров през 2002 година.
Съдът възприе концепцията, че не може да се потърси отговорност от Сугарев за клевета, защото той всъщност е възпроизвел чуждо мнение.
Това е странна правна конструкция. По този повод Алексей Петров заведе дело пред съда в Страсбург през 2004 година. По него го представлявам заедно с моя колежка.
Между другото, го представлявахме и по едно от споменатите дела на втората инстанция. Предишният защитник на Алексей Петров по тези две дела беше бившият главен прокурор Иван Татарчев.

- Не можехте ли да оспорвате решенията на българския съд у нас, а се наложи да стигнете до Страсбург?
- Те не подлежаха на касация пред Върховния касационен съд, защото у нас сменят законите вторник и петък и в онзи период не можехме да поискаме проверка. Единственият шанс беше Страсбург.

- Защо делото в Страсбург чака толкова дълго?
- Имаме дело пред първата камара и чакаме то да се разгледа. Забавянето е, защото се оказа, че съдът в Страсбург е засипан с дела от България. Явно сме много безправни. Единият от тамошните съдии каза, че сме обърнали Страсбург във филиал на българския районен съд. Това е самата истина. И не случайно има толкова много осъдителни решения срещу България.

- Откога се познавате с Алексей Петров?
- Представлявал съм го по граждански дела още от 2006 година. В момента представлявам и Прокопи Прокопиев - Културиста, за когото се твърди, че е бил бос на Наглите. Не бих могъл да поема и сега официално защитата на Петров, защото моментално ще започнат да правят връзка между "Наглите" и "Октопод .
След случващото се обаче съм притеснен за живота на Алексей Петров.

- Какво искате да кажете?
- Притеснявам се да не го ликвидират в ареста. Срещу него вече имаше покушения. Алексей Петров е неудобен и като жив, и като мъртъв. Но е много по-лесно да стовариш на един мъртвец всичко, за което може да се сетиш - поръчкови убийства, източване на фондове. Лесно е да се каже: "Това е главатарят".

- Мнозина твърдят, че е неудобен. Защо?
- Тъй като е бил служител под прикритие, той има достъп до невероятна информация. Ако човек започне да се рови в биографията му, ще открие много факти, които са достойни за гордост. Не случайно той има толкова много награди по линия на Интерпол и международното полицейско сътрудничество. Явно добре си е вършел работата, след като и Едвин Сугарев го е възприел като мутра, поръчител и извършител на престъпления. Само лице под прикритие, което прекрасно се справя със задълженията и поставените от държавата задачи да се внедри в престъпния контингент и да налага ред в него може да е така опасно. По закон той не може да бъде съден за това, което е правил под прикритие.

- Какви са основанията ви за такива твърдения?
- Има конкретен текст в НПК - член 24, алинея първа, точка 11.
Той не носи отговорност за това, което е вършел като служител под прикритие.
Ако е образувано такова производство, то трябва да бъде прекратено. В противен случай ГЕРБ трябва да промени действащия Наказателно-процесуален кодекс.

- Не е ли смущаващо, че той бе арестуван с камера и предварително започна да се внушава убеждението, че е престъпник, без да беше още дори ясно за какво го обвиняват?
- В интернет се вихри начинът, по които е задържан. Това е обидно и скандално за всяка правосъдна система.
Това е нарушение на член 3 от Европейската конвенция. И има всички основания държавата да бъде осъдена за тези действия.
Не знам откъде е тази безумна смелост да се говори предварително, преди да са събрани каквито и да е доказателства. Сигурен съм, че в най-скоро време ще се появят чуждестранните собственици на компаниите, които свързват с Алексей Петров. Питам се какво ще стане, когато тръгнат по посолствата. Част от собствениците са от Израел. Няма да оставят собствеността си просто така.
Ето защо съм решил да помоля съда в Страсбург делото по нашата жалба да се разгледа преимуществено. Като ще допълня нови оплаквания. Не е възможно преди да се произнесе съдът, хора от изпълнителната власт да коментират някакви доказателства.
Ето защо съм притеснен за живота на Алексей Петров. Истински съм притеснен.