петък, 26 февруари 2010 г.

Йордан Тодоров жертва на нов семеен скандал

Едно зло никога не идва само. Потвърждение на тази поговорка е това, което се случва около защитника Йордан Тодоров. Не стига, че го обявиха за ненужен в ЦСКА, ами сега и жена му Елена се нацупи.
След като научила, че Данчо изпада от голямата игра, хубавицата му вдигнала страхотен скандал. Тодоров не издържал и тръшнал вратата на семейното жилище, в което живеят. Бранителят се чувствал смачкан и потърсил утеха в алкохола сред най-близки приятели.
"Елена е до Данчо, когато касичката е пълна. Иначе го прави див и щастлив. Сам си говори", оплакват Данчо най-близките му. Те не изключват красавицата да върти паралелни връзки. Най-шумната беше с президента на БфС Боби Михайлов, на когото беше секретарка. Стигна се дотам, че съпругата на легендарния вратар Мария Петрова да настоява хубавата Елена да не остава в сградата на столичната улица "Иван Асен II".
"Не мога да осъзная събитията, които ми се случиха през последните дни в ЦСКА - изповяда се Тодоров. - Не очаквах подобно нещо от страна на Андоне. След осем години на "Армията" не заслужавах такова отношение."

Свидетелите на "Октопода" плачат за съд

Обвинението разчита на трио от мъже, забъркани в скандали и съмнения за грандиозни далавери

Трима бизнесмени, които са заявили, че ще свидетелстват срещу организираната престъпна група на Алексей Петров, вече се въртят в публичното пространство. Това са Александър Томов, Веселин Данов и Пламен Тимев - Ганди. Те твърдят, че са били притискани от членове на групата, като Тимев споменава само името на Николай Велков и отрича да е имал контакти с Алексей Петров.
Първото нещо, с което човек може да свърже тези имена, е, че и тримата са известни със скандалите, в които са се за бърквали през годините.
Пламен Тимев - Ганди
Бизнес кариерата на Тимев започва още преди 1989 г., когато той става част от компанията на Иван Славков. Малко преди това е съден за злоупотреба, а през 1990 г. - за издаване на чек без покритие. В началото на 90-те Ганди вече е милионер и арендатор на туристическия комплекс „Дюни" и на множество обекти в курортите „Слънчев бряг" и „Златни пясъци".
През 1991 г. заедно с Васил Илиев е съучредител на легендарната силова групировка ВИС, в средата на 90-те години е известен и като президент на фк „Спартак" (Варна). В добрите си години той е охраняван лично от сикаджийския бос Стоил Славов, който по-късно загина при бомбен атентат. Последният път, в който името на Тимев се забърка в скандал, беше през 2007 г., когато бизнесменът прекара две седмици в ареста по обвинение за измама на турски бизнесмен, от когото взел 250 хил. евро за дострояването на хотел „Родна стряха".
Александър Томов - Лупи
Другият известен свидетел срещу престъпната група на Алексей Петров е култовият политик, преподавател, бизнесмен и бивш президент на ЦСКА Александър Томов. Томов започва политическата си кариера още преди 1989 г. като експерт и съветник в кабинета на тогавашния министър-председател Георги Атанасов. Като такъв участва в изготвянето на митичния Указ 56. През 1990 г. е избран за депутат във Великото народно събрание, а по-късно и за зам. министър-председател в правителството на Димитър Попов, където отговаря за силовите министерства и за енергетиката.
През 1993 г. се отцепва от БСП и учредява Гражданското обединение за републиката, чийто председател е до неговото разпускане през 1998 г., когато учредява и оглавява Българската евролевица. Междувременно е съпредседател на формацията Демократична алтернатива за републиката, с която участва на парламентарните избори през 1994 г.
През 1997 г. отново е избран за депутат и оттогава датира свързаността му с металургичния комбинат „Кремиковци".
През 2000 г. партията му се разпада и през 2005 г. участва на изборите с новоучредената Българска социалдемокрация, която междувременно се е коалирала с партиите на Кръстьо Петков, на Гюнер Тахир и на Жорж Ганчев. За протокола е редно да се отбележи, че именно Жорж Ганчев беше човекът, който даде прякора - Добрия вълк Лупи, на Александър Томов в началото на прехода.
През 2006 г. Томов отново влиза в ръководството на „Кремиковци", а малко по-късно оглавява комбината и футболния клуб ЦСКА. Тогава той прогнозира, че през 2007 г. затъналото в дългове предприятие ще отбележи 30-процентов ръст и ще излезе от трагичната ситуация, в която се намира. В началото на 2009 г. става ясно, че комбинатът е източен за пореден път, а през пролетта - че ЦСКА няма да получи лиценз от УЕфА. По това време ДАНС започва разследване срещу Томов, а по-късно голяма част от имуществото му е запорирано. В момента Александър Томов е подсъдим по дело за източване на металургичния комбинат.
След ареста на Алексей Петров Александър Томов обяви, че докато е бил изпълнителен директор на „Кремиковци", го е изгонил от кабинета си, и се зарече, че ще свидетелства срещу него. Няколко дни по-късно в съда се появи анонимно свидетелство, в което думите на Томов бяха повторени.
На парламентарните избори през 2009 г. Александър Томов беше кандидат за депутат в листата на емблематичната партия Обединение на българските патриоти, като в края на предизборната си кампания даде подкрепата си за Бойко Борисов.
Веселин Данов
Синът на вътрешния министър в правителството на Димитър Попов и председател на Конституционния съд Христо Данов - Веселин Данов, излежава тригодишна присъда за разпространение на наркотици, пране на пари,сводничество, трафик на хора и изнудване. Присъдата му беше издадена през 2009 г., като самият Данов направи самопризнания в съдебната зала. По този начин тои стана един от малкото осъдени политици, бизнесмени и общественици, чиито имена се въртят в медийното пространство от години.
Това е втората присъда на Данов, като първата е още през 1986 г., когато бъдещият общински съветник от Варна е закопчан за първи път от органите на реда заради незаконна търговия с валута. В годините на прехода Данов се занимава с различни бизнеси, като легалните са свързани с притежание на хотели по Черноморието.
През 2003 г. основава Българската партия на справедливостта, а на местните избори е избран за общински съветник. По-късно учредява патриотичното обединение "Да живей България", с чиято листа, заедно със сина си, отново е избран за общински съветник на изборите през 2007 г.
Данов стана популярен за широката публика с изявите си в шоуто "ВИП брадър", където участва за кратко и публично разказваше за връзките си с хора от криминалния свят, сред които и задържаният в ареста Златомир Иванов - Баретата.
След ареста през 2008 г. политическата кариера на Данов замря за кратко, но на парламентарните избори през 2009 г. той и синът му бяха регистрирани в листите на Обединението на българските патриоти. Малко по-късно двамата бяха осъдени.

Рени: Фалшивият ми съпруг искаше да ме съсипе

Само продуцентите у нас решават кой да стане звезда

Рени е една от първите фолкзвезди у нас, която, за разлика от сегашните девойки в този бизнес, започва да записва професионално едва след повече от десет години стаж по туристическите лайнери, обикалящи из цяла Европа. Преди да започне този чергарски живот, изпълнителката на "Като птица" е била беквокал на дует "Ритон". Поводът за срещата разговора с Рени е наложилата се спешна оперативна намеса на няколкомесечния и син Аспарух. Чаровната майка разказа за първи път как се е чувствала след тази сложна интервенция, както и защо е трудно за доказани изпълнители като нея да се борят с неумолимите чалга терминаторки, превзели ефира.
- Рени, неотдавна минахте през тежко изпитание, наложи се спешно да оперират малкия ви син.
- Вече се поуспокоих малко и Аспарухчо е по-добре. Обаче съм силно огорчена, че голяма част от медиите се интересуват от някого само когато му се случи нещо лошо.
- Имахте проблеми още преди да се роди Аспарух?
- Причината за операцията на Аспарух не може да се свърже по никакъв начин с проблемната ми бременност. Вярно е, че минах през доста премеждия. Постоянно ми прилошаваше и не се чувствах комфортно. По време на третия месец от бременността бях приела покана да пея на откриването на нов СПА комплекс в Старозагорските минерални бани. Собствениците бяха уговорили и платили участието ми месец по-рано и дни преди датата на ангажимента влязох в болница. Не можех да се държа на краката си, бях толкова отмаляла постоянно трябваше да лежа, да спя... не можех да се позная. Сложиха ме на система, за да се възстановя. Два дни преди участието хората от екипа ми бяха много притеснени и дори обмисляха вариант да го поверим на някоя от моите колежки от Сърбия - Весна Змиянац или Неда Украден. От болницата тръгнах за Старозагорските минерални бани. Все пак смятам, че щом са ме поканили, аз съм длъжна да изпълня ангажимента си.
След като приключих участието си, се оказа, че собствениците искат допълнителна програма, този път с попфолк хитовете ми. Тогава си платиха допълнително и аз продължих още час и половина да пея. След това директно отидох отново в болницата.
- И все пак не спряхте напълно участията си след това.
- Най-голямото "бременно преживяване" беше на Нова година, когато заедно с екипа ми и семейството заминахме в Хисаря, където трябваше да пея в три заведения. В полунощ бързо напуснахме ресторанта, минути по-късно вече бяхме в линейката на път за Пловдивската болница. Оказа се, че съм получила кръвоизлив и отлепване на плацентата. Слава Богу, всичко с плода беше нормално.
- Раждането на децата ви отрази ли се на кариерата ви?
- Не бързах да имам деца на 20 или 25 години. В разцвета на силите и в най-хубавите мигове на младостта съм предпочела да работя сериозно, да пътувам, да осъществявам мечтите си. Радвам се, че сега имам твърда маса от почитатели. Те не са от тези, които две седмици са например фенове на Ивана, след това на някоя друга и пак обратно.
- Съжалявате ли, че не сте толкова нависоко в стълбицата на най-актуалните изпълнители?
- Продуцентските фирми решават за музикалния пазар у нас. Тъй като новите изпълнители, които се появиха в последните 3-4 години, са на минимални проценти в договорите си, фирмата предпочита да лансира повече тях, за да печели. Затова те са най-излъчвани, имат най-много клипове и участия.
Изпълнителите, които попаднахме първи в музикалните компании, останахме на заден план. Затова не поднових договора си при новите условия на фирмата продуцент, а станах самостоятелен изпълнител. И други направиха така - Десислава и Таня Боева.
Много ни е трудно но знаем, че работим единствено за себе си. Преди години приятели бяха звънели в "Пайнер", за да ме поканят на участие чрез фирмата. Оттам са им казали че съм много заета и са предложили моя колежка, която днес е много активна по медиите. Това продължава и днес.
- Харесвате ли някоя от младите си колежки?
- Повечето от певиците в момента си приличат и не може да ги различиш коя коя е. Аз се радвам, че не приличам на никоя и не подражавам на никоя, дори и в световен мащаб. Младите колежки започват масово копиране на визия и клипове от световния опит. Аз имам своята индивидуалност. Когато преди години с Десислава бяхме на турне и екипът в автобуса с който пътувахме, я караше да имитира различните певици, тя призна, че единствено не може да имитира мен като глас.
- Убиват ли музикалните фирми своите звезди?
- У нас продуцентът решава кога да станеш звезда, кога да не си, колко пъти ще те излъчват в ефир, дали ще имаш участия, колко ще печелиш. Много от колежките са на ръба на оцеляването, но продължават да стоят в музикалните компании, защото ги е страх да продължат сами. Тъжно е да гледаш уважавана певица, която принуждават да се разсъблича или да прави скандални изказвания, само и само някой да и обърне внимание.
- Кой е бил най-големият удар, който сте понасяли в кариерата си досега - публичното изливане на помия от страна на фиктивния ви съпруг Желко или друго?
- Смятам, че това наистина беше много грозно. Всичко, което се изписа тогава, както и действията на Желко, с които се опита да заблуди всички хора, беше най-големият удар в живота ми.
С Желко имах фиктивен брак, за да мога да получа виза, с която да пътувам в Швейцария, за да работя. Тогава визата беше много скъпа и аз му плащах редовно всеки път, когато трябваше да я подновя. Когато започнах да правя кариера в България и видях, че ще имам успех тук и няма да пътувам повече да работя в Швейцария, нормално поисках да разтрогна фиктивния си брак. Тогава той осъзна колко пари ще загуби и започна да дава интервюта, да разказва някакви измислици за мен. По този начин той ми направи още по-голяма реклама, макар че се бе зарекъл, че ще съсипе кариерата ми. Но не успя.

Миро в истерия заради Евровизия

Песните ми не стават, ще се проваля, кахъри се бившата дуетна половинка на Галка в "Каризма"

Известният със своята суета Мирослав Костадинов се разтреперва само при споменаването на конкурса Евровизия. Зализаният Миро някак тихомълком беше избран да представлява България на европейското състезание за най-добра песен. Неотдавна Миро представи петте песни, от които зрителите трябва да си изберат една и с нея да го пратим на финалите. По-добрата част от разпадналия се дует "Каризма" изпя на живо песните, които не успяха да впечатлят особено публиката. Миро явно също усети тази липса на ентусиазъм и напоследък изгуби спокойния си сън.
От БНТ подшушнаха, че самонадеяният изпълнител крещял истерично по коридорите, че песните му не стават и това ще го провали на Евровизия.
"Миро съвсем е превъртял от напрежение. Постоянно крещи на хората от екипа. Ту е весел и се шегува, ту изпада в някаква криза и гледа злобно всеки, който му се изпречи на пътя. Негови познати го подиграли, че песните му повече приличат на хитовете от репертоара на някоя прохождаща бой банда. Подобни подхвърляния още повече тормозят Миро и в миг на умопомрачение дори обяви, че ще вземе да се откаже от цялата тази история с Евровизия, разказа човек от екипа на известния певец.
Шефовете на БНТ съвсем естествено реагирали като ужилени.
Тв босовете напомнили на Миро, че е подписал доста сериозен договор и всяко неизпълнение на клаузите в него ще му донесе сериозни неприятности. Самият музикант засега отрича да е имал намерение да напусне конкурса в най-неподходящия момент.
"Спрете с глупостите. Над тези песни се трудиха доста хора. Добри или лоши - това е положението. Зрителите на БНТ трябва да свикнат с парчетата и да изберат най-доброто. Имаме още време да поработим върху музиката, за да направим впечатление на европейците", опитва се да демонстрира оптимизъм Миро. Той се оплакал пред приятели, че покрай участието си в конкурса е станал обект на доста неприятни личностни нападки. Певецът е атакуван от свои колеги, че се е навил да участва в
Евровизия, само и само да си направи една добра и напълно безплатна реклама.
Най-големият враг на Миро е миналогодишният участник на европейския музикален конкурс Краси Аврамов. Самопровъзгласилият се за Човека-глас изпълнител
разправял наляво-надясно, че Миро се уредил по втория начин за участие в Евровизия.
"Гейската върхушка и този път си свърши работата по най-добрия начин. Меките китки в БНТ се обединиха и дадоха доста мощен тласък отзад на своя любимец.
Направиха му сълзливи песни и сега го гледаме как ни се кокори по телевизията. Ще видим дали някой ще го нападне, след като се провали с гръм и трясък. Мен миналата година щяха да ме разкъсат", злобее Краси Аврамов по адрес на своя колега.
Ядът му не е никак изненадващ, тъй като преди 12 месеца Миро се беше заял с певческите способности на Човека-глас.
Заложихме на куц кон в едно толкова престижно състезание. Направо се излагаме с толкова мижава песен. По-добре да откажем участие следващия път в Евровизия", разправяше Миро по същото време миналата година. Едва ли е предполагал, че 12 месеца по-късно той ще трябва да вади горещите кестени от огъня. След първоначалния шок от равнодушното отношение на публиката към новите му парчета Миро започва да се окопитва.
"Ходя по конкурси от 14-годишен. Свикнал съм да ми ръкопляскат и да ме освиркват. Имам нужното самочувствие да се явя пред европейската публика и да пея на живо. Дотогава ще работя по 24 часа на ден, което напълно ме устройва. Не обичам да почивам. Преди известно време отидох на екскурзия да си почина и след първия ден бездействие щях да превъртя. Сега Евровизия ми дава шанс отново да настъпя педалите докрай", зарича се певецът.
Най-неочаквано в тежките мигове на нерешителност той получил подкрепа от бившата си партньорка в пеенето - Галя.
"Песните на Миро едва ли ще станат хитове, но все пак са по-поносими от ужасното изпълнение на предишния ни представител. Миро е боец и ще успее да се справи. Сигурно
сега ще го залеят с мръсна помия но той е свикнал да понася подобни удари. За него съм чула какви ли не слухове, но почти всичките са измислица", категорична е Галка.
Може би за да се спаси от нови слухове за сексуалната си ориентация, Миро напоследък се появява с ослепителна блондинка. Засега певецът отказва да съобщи подробности коя е дамата, но двамата демонстрират, че са нещо повече от добри приятели.
"На Мирослав му писна да чете за себе си, че е минал през леглото на всеки един от по-известните хомосексуалисти в България. За последно го набутаха в постелята на колегата му Крум Двамата никога не са имали нищо общо. Напоследък Миро все гледа да е в компанията на някоя красавица, за да спрат с глупостите, че е гей", обяснява близък приятел на изпълнителя на "Омиротворен". Според дружките на Миро той в никакъв случай няма да е на загуба от участието си в конкурса, продуциран от БНТ. Известният блондин прибира между 5 и 7 хил. лева за участие в зависимост от времетраенето на своята изяеа. Покрай участието си в Евровизия Мирослав е бил принуден да откаже доста оферти за платени участия и затова предвидливо се е разбрал за солиден петцифрен хонорар независимо от мястото, на което се класира в европейския конкурс.

Колят агне за Борис Галчев

С агне ще отпразнуват в Добринище трансфера на Борис Галчев в ЦСКА. Румънският специалист Йоан Андоне реши да даде шанс на нисичкия халф през пролетния сезон и това предизвикало масов възторг в родното село на футболиста.
Най-радостен е бащата на футболиста, който е върл цесекар. Именно той е решил да заколи агне и да почерпи роднини и приятели за най-важното събитие от живота на семейството и за една сбъдната мечта. За 18 месеца Галчев мина от селските стадиони на аматьорския футбол през "Пирин" (Благоевград) и стигна до мечтата си - ЦСКА.
"Бях готов пеш да вървя от Добринище до София, за да играя за любимия си отбор - разкрива Галчев. - Когато треньорът Андоне каза, че може и да бъда освободен, си помислих как всички на село ще ми се смеят. Сега съм зареден с амбиция да му покажа, че няма да сбърка с привличането ми. Допреди година и половина ритах по селата във "В" група, а сега трябва да гоня титла и купа с ЦСКА. Не е лесно. Направих много бърз скок в кариерата си и това ми пречи да се отпусна напълно. Може би съм превъзбуден повече, отколкото е необходимо."

Левскарите: Войната с Батков продължава

Ултрасите на "Левски" обещават да направят черен живота на президента Тодор Батков. След като за пореден път се стисна за нормална селекция в клуба, запалянковците са решени да бойкотират тотално мустакатия собственик.
"Гнус ни е от Батков, той изгони хиляди от трибуните и продължава да трови атмосферата около любимия ни отбор. Този бивш комсомолец няма визия и аура за президент на "Левски". Ще продължим да разлепваме стикери и плакати в София и другите големи градове срещу този мазен тип", заканиха се радикални привърженици на шампионите, феновете подозират, че Батков готви поредната легенда на "Левски" за жертва на импотентното си управление на клуба. Според тях Георги Иванов - Гонзо, ще бъде обвинен при неуспех в първенството и ще последва съдбата на Наско Сираков и Даниел Боримиров.

Део: Лора прекалява с наркотиците

"Лора прекалява с наркотиците и пиенето. Преди ни беше забавно да вършим штуротии, но тя прекрачи границата. Понякога ми се струва, че до мен стои непознат човек. нуждае се от помощ, а аз незнам какво да направя", изплаква на рамото на свой приятел водещият Деан Славчев.

Любимецът на тийнейджърките Део е сериозно притеснен за здравето на своята красива приятелка Лора. Дъщерята на Данчо Караджов сякаш нарочно се опитва да унищожи черния си дроб и тотално да съсипе организма си. Близки на звездната двойка с притеснение коментират, че чаровната блондинка почти всяка вечер взема огромни количества забранени стимуланти, полети обилно с алкохол.
"Моя работа е как си прекарвам свободното време. В момента правя нови песни, а клиповете ми се радват на голям интерес. Едва ли някоя надрусана тъпанарка може да прави толкова квалитетна музика", отвръща на удара Лорчето. Думите и явно не могат да заблудят най-близките и хора. Според тях певицата не спира да обикаля дискотеките в очевидно нетрезво състояние. Интересна особеност за Лора е, че тя хич не си пада по най-модерните столични барове, а предпочита да вилнее в по-малко популярни локали, където по-лесно може да се крие от любопитните очи.
"Лора никога не излиза да купонясва с Део. Събрала е групичка от пет-шест също толкова луди като нея приятелки. Тайфата не се уморява да се мести от бар в бар. Навсякъде се поръчват големи уискита, а дамите се подкрепят с „бяло" в тоалетните.
След това имат сили да скачат по краката на другите посетители, докато не ги изхвърлят насила", споделя, с условието да остане анонимен, приятел на известната блондинка. Напоследък тя опитва да пробие със зъби и нокти на музикалния пазар. Във връзка с това се снима за мъжки списания и даде няколко сълзливи интервюта заедно с баща си. фронтменът на "Сигнал" не се уморява да се хвали, че неговото гардже е най-доброто. В същото време Данчо Караджов е наясно с проблемите на дъщеря си но засега не взема никакво отношение. "Део се оплака на Данчо, че Лорчето съвсем е изпуснала юздите. Двамата открай време не се обичат, но сега са принудени да мислят заедно как да откажат палавницата от вредните навици", разказват близки на проблемното семейство. Самият Караджов на всеослушание обявил, че не желае да се меси в живота на щерка си. "Винаги съм възпитавал Лора да бъде самостоятелно момиче. Не исках да тръгва по моите стъпки, но тя реши да се занимава с музика и не съм я спирал. След това не бях особено очарован от връзката й с Део, но пак си замълчах. Сега се опитват да ме изкарат едва ли не лош баща защото не ме било грижа какви ги върши Лора. Тя е пълнолетна и знае как да се грижи за себе си. Слуховете, че прекалява с алкохола, са пълни глупости. Най-вероятно някои пикли на нейната възраст й завиждат за успехите и главичките им раждат вредни фантасмагории за поведението на дъщеря ми", убеден е изпълнителят на няколко легендарни рокаджийски парчета. Само допреди няколко месеца Данчо се хвалеше наляво и надясно, че съвсем скоро дъщеря му ще мине под венчило с Део. Тя обаче има съвсем други планове. "Вече живеем заедно с Део и това ни прави семейство и без да минаваме през тежките сватбени ритуали. Знам, че родителите ми искат да се омъжа, но засега нямам подобни намерения. Първо искам да успея в кариерата си. Участието в клиповете на чужди банди не ми е достатъчно", наежва се красивата певица. Тя едва не се разделя с Део преди около половин година. Двамата решават, че трябва да си дадат почивка за известно време, защото тежките скандали са се превърнали в тяхно ежедневие.
"Тогава разбрах колко много обичам Део. Бяхме се разбрали да не се виждаме няколко дни, за да си изясним нещата. Още на следващата сутрин след раздялата вече ми липсваше ужасно и бях готова да му се обадя. Добре че и той почувствал същата празнина и първи ми звънна. Винаги сме били либерални един към друг. Аз си излизам с моите приятели, той - с неговите. Пълни глупости са писанията, че ужасно много съм ревнувала Део. Досега той не ми е давал поводи, въпреки че винаги е заобиколен от фенки", споделя преди време Лора Караджова. Тя е убедена, че нейни познати, които й се пишат за първи приятели, се опитват да я очернят пред най-близките й хора.
"Нямам никакви проблеми с личния си живот. Обичам да купонясвам, но на моята възраст това е напълно нормално. Опитвала съм какво ли не, но гледам да не прекалявам. Део е доста по-буен от мен. Понякога му се чудя как успява да издържи да излиза седем вечери подред и да се прибира в шест сутринта", прехвърля топката към своя любим хитрото Лорче. Близки на двойката веднага се включват в интригата, споделяйки, че Деян съвсем не е в най-добрата си форма. Русият водещ ходи нервен от доста време заради липсата на сериозни професионални ангажименти. Един от най-мощните тв продуценти Нико Тупарев е добър приятел с Део, но явно не е впечатлен от способностите му пред камера. За русия шегаджия все не може да се намери подходящо предаване след като самият Део вече участва в няколко проекта, които се провалиха по една или друга причина.
"Не бързайте да ме отписвате. Имам достатъчно работа, защото постоянно ме канят да водя частни партита. Изкарвам добри пари и разполагам с повече свободно време. Надявам се с Лора да опитаме ново начало и да спрем поне за малко с глупостите. Вече съм на възраст и сериозно се замислям за дете", разкрива част от бъдещите си планове Деян Славчев.

Милко Калайджиев върти домакинството

Съпругата на Милко Калайджиев - Маргарита, не може да нахвали мъжа си. Певецът бил ненадминат в грижовността си към нея и към двамата им близнаци. Всяка сутрин той става в 7 часа, прави закуска, буди децата и нея, кара ги до училище, после ги води на тенис, а вечер, когато не е на участия, готви. Най-големият специалитет на Милко били пълнените чушки, както и прочутото свиленградско малеби. Любимата му закуска пък е топло мляко с бисквити.
Макар и да гони 60 години, Калайджиев е известен и с пустия си мерак, който не е овладял с времето. Не случайно съпругата му е с 20 години по-млада, а това е втори брак за него. За да бъде в унисон с младата си жена, изпълнителят на "За да те забравя" редовно вапцва косата си, тренира и поддържа желязна форма. Самият Милко споделя, че от казармата до сега тежи точно 68 килограма и не е мръднал въобще. Същевременно откривателят на Преслава не забравя да се грижи и за големия си син, който е юрист в Пловдив.