четвъртък, 25 февруари 2010 г.

Домашното порно на адреналинката Яна

Posted on 1:41 by Admin

Мъжът на танцьорката от "Господари на ефира": Погнусен съм

Скандално порно с участието на бившата адреналинка Яна се завъртя в интернет и светкавично се превърна в хит в мрежата. Домашният запис, който съдържа откровено гнусни кадри, е направен преди около 5 години. На тях ясно се вижда как Яна и бивше нейно гадже се наслаждават на френска любов и изпробват всевъзможни секспози пред камера.
"Нямам нищо общо с видеото и дори не знаех, че то съществува", коментира дизайнерът Ивайло, който беше сгоден за адреналинката и е баща на детето и Емил. "Погнусен съм от видяното, още повече, че Яна е вече майка, и то на моят син."
Една от версиите е, че мъжът от видеото сам е пуснал материала, за да си отмъсти на Яна за раздялата. Възможно е обаче и адреналинката да е разпространила срамното видео, за да се вдигне отново шум около нея, тъй като е позабравена след напускането на "Господари на ефира".
По подобен начин популярност придобиха куп фолкзвезди. Видеото от горещата вана на Галена стана едно от най-гледаните клипчета в интернет преди няколко години. Андреа също бе "изловена" по монокини от папарак по време на снимки за реклама на спиртна напитка.
И досега мнозина са убедени, че певиците сами са разпространили материалите, за да вдигнат рейтинга си.

No Response to "Домашното порно на адреналинката Яна"

Leave A Reply