сряда, 24 февруари 2010 г.

Камерън Диас: Джъстин, сексът с мен ще ти липсва

Posted on 4:39 by Admin

Актрисата се сби с Джесика Бийл заради бившето си гадже

Камерън Диас не може да търпи конкуренция. Това е видно от невъздържаните изяви на засуканата дама. Последната изцепка на Камерън била по време на светски купон, където се засякла с колежката си Джесика Бийл.
Последната пристигнала под ръка с гаджето си Джъстин Тимбърлейк, който преди това бе любовник на Диас. Камерън не се посвенила да затрупа известния певец с всевъзможни комплименти и дори да разказва на всеослушание общите им сексуални подвизи. "Никоя не може да бъде такава лъвица в леглото, каквато бях аз", изцелила се Камерън и подразнила до краен предел лесно кипващата актриса.
На връщане от тоалетната Бийл видяла блондинката седнала на краката на половинката си. Това преляло чашата и двете се хванали за косите пред смаяните погледи на присъстващите. Едва разтървани, двете се фръцнали и прекарали остатъка от вечерта на благоразумно разстояние една от друга.
Диас и Джъстин бяха гаджета в продължение на няколко години, докато той не я смени с по-младата Джесика. Изглежда, че тръпката на кака Камерън още не е преминала.

No Response to "Камерън Диас: Джъстин, сексът с мен ще ти липсва"

Leave A Reply