петък, 5 март 2010 г.

Би Ти Ви олеква с Димитър Павлов

Posted on 3:18 by Admin

Първите изяви на новия водещ на "Тази сутрин" по Би Ти Ви Димитър Павлов не са приети особено благосклонно от публиката. Доста хора изразиха разочарованието си от дебютанта.

"Той е толкова "разводнен", че до него и иначе сериозната Ани Цолова олеква. Май Би Ти Ви са поели по доскорошния път на Нова и Милен Цветков. Дано не се разлигавят съвсем покрай Димитър Павлов", коментираха следящи редовно сутришното предаване. Новият партньор на Ани Цолова - Митко Павлов, е най-одумваният мъж в Би Ти Ви. В медията дори тръгнали залози дали ще стане любимец на повече от милион и половина българи, които гледат сутрешния блок, или сравненията с Николай Бареков няма да са в полза на наследника му.
В интерес на истината Павлов вече има доста голяма агитка на своя страна. Журналистите в медията харесали непринудения му стил и липсата на всякакъв опит да се прави на интересен пред по-младите колеги. „Митето е истинско откритие в компанията. Никога не се прави на важен. Винаги има какво да си кажеш с него. Бареков също има чувство за хумор, но понякога гледаше да се посмее на чужд гръб. Сега в сутрешния блок се диша леко, защото няма звезди и роби", обяснява репортер от сутрешния блок.

Скромният Павлов пък се самокритикувал, че е станал доста по-суетен в сравнение с първите години от работата си като журналист в частна радиостанция.

Пред приятели той споделил, че отделя доста време да се конти пред огледалото. Ставал рано, за да се подготвя за появата пред камерите. Гледал да бъде свеж, защото смятал, че това е най-важното условие да събуди зрителите, които тепърва отиват на работа. Ранното ставане въобще не го притеснявало, тъй като и без това той спял по пет-шест часа на нощ и не му пречело да се излюпва още в пет.

Въпреки успехите си на екран той обаче хич не може да бъде сигурен за своето място.

No Response to "Би Ти Ви олеква с Димитър Павлов"

Leave A Reply