четвъртък, 4 март 2010 г.

Кои са тайните на Дони

Posted on 19:58 by Admin

Дони, журиращият кандидат музикалните идоли на България, е изтъкан от комплекси и лични тайни. Поне около половин дузина от тях са тъй емблематични, че няма начин да бъдат пропуснати.

ПЪРВО. Дони не може да готви. Яйца дори не може да си опържи. За прехраната му са се грижили винаги близките му. Поради тази причина ако няма какво да яде вкъщи, пие навън.

ВТОРО. "Дясната ми ръка е толкова не-моя, че дори не мога да се самозадоволя с нея", обича да се шегува Дони. Наистина дясната му ръка не е никак сръчна, за разлика от лявата, с която пуши, вдига наздравици, разписва автографи или пикае. Просто е левичар.

ТРЕТО, "Страдам страшно много от Едипов комплекс. За мен майка ми е всичко, тя е най-добрата, най-важната, най-грижовната... Вероятно заради това са и проблемите ми с. Нети, макар че тя се стреми да не обръща внимание", признава си певецът.

ЧЕТВЪРТО. Никога не е харесвал популярната музика толкова много, колкото смятат феновете му. Истината е, че Дони е луд фен на родопските песни, слуша ги и ги пее винаги с огромен кеф.

ПЕТО. От години не си говори с бившата си дуетна половинка Момчил. "Скарахме се заради работата и нещата се разминаха. Просто явно имахме различни търсения по отношение на професионалното ни развитие", признава Дони.

No Response to "Кои са тайните на Дони"

Leave A Reply