вторник, 2 март 2010 г.

MR. KING отново с бляскав хит

Posted on 2:00 by Admin

Безбройните фенове на Mr King, както вече наричат Коцето, от месеци тръпнат в очакване да видят как ще изглежда новото му парче. Отдавна всички се зарибиха по текста и мелодията на песента "Mr King", с която Коцето вече вдига феновете си на крака по свои участия. Една от дамите, които наскоро признаха, че Коцето и новият му хит я побъркват, бе Марияна, сестрата на Маргините. Само преди седмица папараци я засякоха в известна дискотека в еуфория от любимия и изпълнител.

В парчето се пее за яките мацки и манията им по Mr King, който може да ги има всичките, стига да пожелае. Присъщо за всеки King, нашият се слави с неподправен чар, който всички жени намират за сексапилен. В новото видео към песента „Mr King" за първи път виждаме смесица от познатия ни вече Коце и новия - по-лош и по-самоуверен. Този, за когото знаем, че е разбивач на женски сърца, секси мачо и дори гангстер. Специално за снимките на клипа Коцето се е сдобил и с огромен ланец и поръчкова златна плочка с новото име на изпълнителя - Mr King. Както се чува в попфолк средите, това е новият му талисман, който Коцето вярва, че му носи успех сред жените и на сцената.

Зад изработката на клипа към хита "Mr King" стои най-добрият продуцент у нас и в чужбина - Сашо Моллов. Той е известен със страхотните клипове на Галка и Миро от "Каризма", Графа, Мария Илиева и много други. "Mr King" е първото попфолк парче, към което Моллов прави клип, но, както сам споделя, се е изкушил заради предизвикателството да покаже Коцето в светлината на парти-гуруто Mr King.

Така геният на музиката в кадри вкара в клипа уникални не само за фолка, но и за попа елементи като димни ефекти от лед, охладен при над минус 180 градуса, каквито използват в Холивуд.

Тронът на Mr King пък е от личната колекция на изтънчен ценител на произведения на изкуството в България, засега потънал в анонимност. Според мълвата кралският атрибут бил произведен преди повече от 130 години и струвал стотици хиляди!

No Response to "MR. KING отново с бляскав хит"

Leave A Reply