неделя, 21 февруари 2010 г.

Мира записа химн на проститутките

Posted on 14:23 by Admin

Певицата забрави мъртвото си гадже, отдаде се на разгул

Цели две години трябват на фолкпевицата Мира, за да преодолее стреса от загубата на своя любим. Годеникът и загива скоро след като двамата планират да заживеят заедно.
Приятелят на мира има бизнес, заради който често пътува в чужбина. При последното си заминаване пътува с колата си, която се превръща в негов ковчег. Мъжът е само на 35 години и загива на ямсто.
След страшната трагедия Мира се отказва от музиката за повече от половин година. не приема покани за участия, не се интересува от нови песни и видеоклипове.
От дупката, в която се намира, успяват да я извадят най-близките и приятели, сред които е и Милко Калайджиев. С него тя има издаден суперуспешен дуетен диск "Хей, малката". Именно мустакатият певец и вдъхва кураж, че трябва да продължи да се занимава с пеене. Мира обаче не е готова за завръщане на сцената. "Приятелят ми беше много млад. Имахме страхотни планове за наше общо бъдеще, които премислях ден след ден, докато осъзная, че те никога не ще се осъществят", разказва изпълнителката.
Годеникът на Мира е до нея, когато тя прави кардинална промяна в кариерата си - напуска фирмата "пайнер" и решава да стане самостоятелен изпълнител. насърчава я да не се предава. Тъкмо той и помага финансово, за да си стъпи на краката, макар че по-късно подписва договор със "Съни мюзик".
Изненадващо обаче неотдавна Мира сваля траура и започва да се държи така, че феновете започват да се питат дали наистина е страдала за загиналото си гадже. тя не само започва да записва нови парчета, но и прави провокативни фотосесии.
Снима се гола в еротично списание, както и в последният си клип. Преди това пък записва песен, която колежката и Кали определя като химн на проститутките и песента на златките. Става въпрос за категоричната композиция "дай ми, дай", в която Мира нарежда:"Дай ми, дай ми, моля ти се, Боже, дай ми мъж, мъж, но да го може. Моля се, ако не може, той поне пари да има, Боже". Заради същото парче рок лъвицата Милена Славова я нарече "Куклата Мици с изкуствените цици".
След доста провокации и възраждане на кариерата си Мира става обект на ласките на местни бизнесмени. макар да твърди, че изкарва доста пари и не се нуждае от богаташ до себе си, певицата все пак не се е хванала с някой занаятчия. Новата и тръпка е от София и именно заради него тя все по-често пътува до столицата.

No Response to "Мира записа химн на проститутките"

Leave A Reply