вторник, 23 февруари 2010 г.

Ивет Лалова се залюби с италиански атлет

Posted on 0:56 by Admin

Симоне Колио замества в леглото предходниците си Еди Казасян, Ники Илиев и Ърнест Уигинс

Най-бързата българска лекоатлетка Ивет Лалова не успя за 26 години да надбяга лошия си късмет в любовта. Чаровната спортистка има две широкоафиширани връзки досега - с модела, актьор и тв водещ Ники Илиев и с неговия колега Еди Казасян, син на прочутия диригент Вили Казасян.

Какво обаче се случва в момента в интимния свят на красивата и доста опасна лекоатлетка? Ивет бързо успя да превъзмогне сладникавия красавец Ники Илиев и лесно падна в обятията на чернокожия си колега от САЩ Ърнест Уигинс. Техният роман обаче приключи доста бързо. Оказва се, че чрез него Лалова е имала за цел да подразни бившата си изгора Ники Илиев. По този начин е искала да си отмъсти за непрестанните флиртове на актьора.

Все пак за Ники Илиев двете години с Ивет не се забравят толкова лесно. Днес той не желае да отговаря на никакви въпроси, свързани с връзката им или със самата личност на лекоатлетката. Твърди, че тя е затворена страница за него. Единственото, което моделът коментира, са вменените му изказвания по адрес на Ивет. Столична медия написа, че Илиев определя секса с бившето си гадже като секс с мъж.

Според него тя била само мускули и косми. Ники отрече да е говорил подобни неща, макар той да е имал и скандали заради нея. Те са свързани с първото сериозно гадже на Ивет - Еди Казасян. Двамата се засичат на снимачната площадка на сериала по Нова телевизия "Забранена любов". Там баджанаците разменят остри реплики, като Еди защитава честта на бившата си любима.

Казасян и Ивет са гаджета в продължение на няколко години и дори имат планове за годеж, но в последния момент те пропадат. Еди не могъл да понесе прекалената заетост на Лалова и това, че за нея в този момент той няма как да е приоритет номер едно.

Преди шест години Ивет е най-обещаващата млада спортистка в България и заедно с треньора си Константин Миланов имат грандиозни планове за спортната и кариера. Казасян обаче предпочита гаджето му да прекарва повече време с него, а не да лети през ден за стартове из половината свят.

Този конфликт слага край на техните отношения, но и до днес Еди твърди, че Ивет е най-хубавото нещо, което може да се случи на един мъж в леглото.

Точно заради това се разгаря свадата между него и Ники Илиев, който е наследникът му в постелята на лекоатлетката. Блондинът не е особено очарован от сексуалните практики на Лалова. Дали заради това, или от страх от по-сериозно обвързване, той не желае двамата да заживеят заедно. Това се превръща в много сериозен довод на Ивет да го разкара и да избере по-надежден кандидат за сърцето си.

Такъв се явява именно чернокожият американец и неин колега Ърнест Уигинс. Той помага изключително много на лекоатлетката да преодолее шока от жестоката травма, която я сполетя в Гърция. Тогава тя се сблъска със своя съперничка и нарани сериозно крака си, след което се наложи спешна операция. Едва преди година Ивет се раздели с последиците от нея - беше премахнат и основният 38-сантиметров пирон от бедрото и.
Все пак любовта им не успя да просъществува дълго. Двамата се разделиха скоро след като се заговори за по-задълбочени отношения. Ивет успя да се подготви за няколко бягания в Германия, които преди дни преминаха доста успешно за нея.

В момента обаче красивата софиянка отново не е сама.

Тя се гушка в прегръдките на италианеца Симоне Колио. Двамата са се запознали през изминалата година по време на държавното лекоатлетическо първенство в София. Тук италианецът спечели титлата за бягане на 200 метра. Тогава той и Ивет веднага проявиха близост на стадион "Васил Левски".

В момента Лалова отново е решена да защити славата си на най-бързата бяла жена на планетата, за каквато я обявиха медиите след феноменалната и изява през 2004 година. Освен всичко Ивет обмисля и бъдещето си, след като напусне спорта. Макар да учи "Международни отношения", тя е твърдо убедена, че мястото и е в медиите и се надява да се реализира като журналист. А дали ще смени за четвърти път гаджето си само за година, засега може само да се гадае.

No Response to "Ивет Лалова се залюби с италиански атлет"

Leave A Reply