понеделник, 1 март 2010 г.

Вдигат премиите на Кубрат Пулев

Posted on 4:25 by Admin

Машината за победи Кубрат Пулев ще получава по-сериозни премии за следващите си мачове, разкриха приближени на боксьора. Откакто се качи на професионалния ринг, Кобрата мачка всичко наред и това му даде основание да иска от мениджърите си значително по-добри условия. В началото българинът получаваше по 5000 евро, но от известно време хонорарът му вече е двойно по-голям.

След последната победа, когато Пулев смачка конгоанеца Исоса Мондо на галавечер в Белгия, предстои подписването на нови анекси към договора на боксьора. 28-годишният софиянец игра мощно и атрактивно и прати африканеца на пода. "Видях небето и звездите", нареждаше, след като се съвзе, Мондо.

Следващият двубой на Пулев ще бъде на 13 март в Берлин. Съперник ще му бъде американецът Дани Бачелдер, които има 25 победи на профиринга. "Това ще е най-тежкият ми сблъсък, но за него ще имам специални условия", похвалил се Кубрат пред приятели. Според капацитети в бранша българинът най-вероятно ще получи 20 хил. евро независимо от крайния изход на двубоя.

Със спечелените пари Кобрата ще се чувства баровец пред гаджето си Андреа. фолкпевицата заработва тлъсти суми от изявите си на сцената и живее доста широко. Някои дори смятат, че Андреа изкарва по-големи хонорари от боксьора, което го правело зависим от нея.

No Response to "Вдигат премиите на Кубрат Пулев"

Leave A Reply