събота, 27 февруари 2010 г.

Слави на процедури във Военна болница срещи 2 бона

Posted on 22:23 by Admin

Слави Трифонов напълно се е фиксирал върху здравето си, твърдят хора от неговия екип. Най-новата мания на водещия е всеки месец да прекарва по няколко часа на профилактични процедури във Военномедицинската академия.

Трифонов посещава инфекциозното отделение на здравното заведение, където се подлага на сеанси в специални барокамери. Водещият се

вмъква в стъклена камера, където е затворен херметически. През това време докторите му пускат 100 процента кислород. Само няколко минути от процедурата струват 500 лв. Процесът обаче понякога продължава до час и половина, за които Дългия плаща около два бона. Слави държи визитите му в болницата да са дискретни и затова ходи на сеансите рано сутрин или късно вечер. Лекарите твърдят, че той се подлага на скъпите и модерни сеанси не за да се излекува, а просто профилактично. Пускането на 100 процента кислород имало много тонизиращ ефект - с него се стимулира активността на централната нервна и имунната система, зарастват труднолечими рани и се ускорява оздравителният процес на организма.

Трифонов има основание да се тревожи за здравето си, защото премина през куп перипетии напоследък.

През 2007 г. той получи ретробулбарен неврит на лявото око и за няколко месеца не водеше предаването си.

Тогава го заместваше Росен Петров. По-късно шоуменът се възстанови, но все още носи слънчеви очила пред камерите. Известно време Слави използваше и бастун заради проблеми с краката. Явно гологлавият водещ е решил да се презастрахова от нови здравословни неблагополучия с помощта на кислородната атака, коментират хора от най-близкото му обкръжение.

No Response to "Слави на процедури във Военна болница срещи 2 бона"

Leave A Reply