събота, 27 февруари 2010 г.

Гласят Боримиров за шеф на "Левски"

Posted on 22:45 by Admin

Кръг около новите управници на държавата взема най-популярният клуб от Тодор Батков

Даниел Боримиров ще се върне на бял кон на "Герена", носи мълвата около стадион "Георги Аспарухов". Борето е фаворит за шефския пост в "Левски". Зад него стои кръг от фирми, които имат намерение да инвестират в клуба и да отнемат властта от Тодор Батков. Мустакатият адвокат нееднозначно показва, че не е в състояние да се справя с издръжката на "сините" и през седмица-две обяснява задъхано пред медиите колко му е трудно.

Тодор Батков ще бъде принуден да сдаде властта в "Левски" от среди, гравитиращи около новото правителство. Въпреки че се натиска на ГЕРБ и Бойко Борисов като гайка около болт, бившият агент на Държавна сигурност няма почти никакви шансове да задържи властта в най-популярния български клуб. "Батков да даде акциите така, както ги получи на хора, които имат капацитета да управляват "Левски" и да го изведат от кризата", призова Даниел Боримиров бившия си шеф.

Мустакатият бос направи "Левски" за посмешище и акумулира негативизма и отрицателните емоции на милиони „сини" запалянковци. Това щяло да бъде използвано от кръгове, които са близки до новите управници в държавата. Те щели да се настанят трайно на "Герена", да инвестират и да направят дългосрочна програма за стабилно развитие на "Левски". Лично премиерът Бойко Борисов, който е върл левскар, имал намерение да изчисти любимия си клуб и да въведе шампионски ред на стадион "Георги Аспарухов".

Министър-председателят, който си давал сметка как президентът Георги Първанов спечели от лансирането на "Титан" в ЦСКА, обещал да уреди любимия си отбор е нови и надеждни собственици. Стратегията за смяната на караула щяла да не се различава от тази, с която Батков и неговите предшественици купиха "Левски" от Томас Лафчис. Тогава кръгът около Майкъл Чорни принуди със заплахи бившия вратар да продаде акциите си, които представляваха мажоритарен дял от ценните книжа.

No Response to "Гласят Боримиров за шеф на "Левски""

Leave A Reply