събота, 27 февруари 2010 г.

Барети пребили погрешка главния комисар Калин Георгиев

Posted on 22:04 by Admin

Доста солиден бой от своите подчинени изял главният секретар на МВР Калин Георгиев. Любопитната случка и до днес е основна тема на разговор в почти всяка полицейска компания. Веднага след престижното си назначение Калин Георгиев започнал да демонстрира активност, която за съжаление му коствала един як пердах.

Главният секретар научил, че в един от столичните квартали се провежда операция на баретите и отишъл лично да проследи задържането на опасните бандити. Против всички правила Калин Георгиев също нахлул в къщата, където се провеждала акцията и се насочил към мястото на събитието. В този момент цивилният висш полицай бил засечен от огромен маскиран боец в пълно бойно снаряжение.

По всички правила на своята професия баретата, без да задава въпроси, хванал с две ръце новодошлия и с едно премятане го пратил на земята. След това затиснал своята жертва и му заповядал да не мърда. Ошашавеният и зле натъртен главен секретар някак си успял да издума името и чина си.

„Шефе, легитимирай се, преди да нахлуваш така", процедил маскираният и изправил своя началник, изтупвайки го от прахта.

Самият Георгиев осъзнал грешката си и не не правил проблем на подчинения, който го метнал с ловка хватка на земята. За негово съжаление историята не останала в тайна и сега се е превърнала в забавен анекдот, който задължително се споменава по време на всеки полицейски купон.

No Response to "Барети пребили погрешка главния комисар Калин Георгиев"

Leave A Reply