събота, 27 февруари 2010 г.

Играчи съдят ЦСКА

Posted on 13:20 by Admin

Андоне да ми плати заплатите до лятото, призовава Кирил Котев

Нов грандиозен скандал назрява в Борисовата градина, след като треньорът на ЦСКА Йоан Андоне обяви на кои футболисти няма да разчита през пролетта. Бившите национали Кирил Котев, Йордан Тодоров и Владимир Манчев както и Орлин Орлинов, Александър Бранеков, Димитър Илиев и Ивайло Петров - Пифа, се оказаха ненужни. Клубните началници са решили да помолят играчите да разтрогнат договорите си по взаимно съгласие, за да не им плащат неустойки. Вместо това шефовете на "Титан" ще получат призовки за съдебни дела.
"Тук не са познали - коментира Кирил Котев. - Последното нещо, което ме вълнува, е дали на някого му е изгодно от сегашната ситуация. Нямам намерение да разтрогвам договор по взаимно съгласие. Ангажиментите ми с ЦСКА са до лятото и ако не си намеря нов отбор, който да ме удовлетворява, оставам на "Армията". Андоне да се разбере с шефовете кой ще ми плаща заплатите. До края на седмицата ще реша бъдещето си. Оферти не липсват."
Към Котев предложения са отправили няколко клуба, между които е и вечният враг "Левски". Защитникът обаче изключва варианта да продължи кариерата си на "Герена". Най-близко до подписа му е бившият му клуб "Локомотив" (Пд). На "Лаута" са фаворити за привличането и на другия най-конвертируем футболист от изгонените Йордан Тодоров. За десния халф също има варианти да продължи в "Левски", "Славия" или "Черно море".
Не ни ли намерят нови отбори и спрат ли да ни плащат, ще стигнем до съда, твърдят прокудените футболисти. Единствен ветеранът Владо Манчев не гледа толкова черно на случилото се. Нападателят дори обмисля да спре с активната състезателна кариера, в която е обличал екипите на 5 елитни френски и испански клуба. "Тази година навлизам в Христовата възраст и не виждам някакви кой знае какви хоризонти в големия футбол. Имам сили да поиграя още малко, но ако не получа удовлетворяващо ме предложение, няма да остана на всяка цена на терена", твърди Владо.
Другият ветеран на "червените" Ивайло Петров също е пред отказване от футбола. Вратарят навършва 37 години през май и към него няма абсолютно никакъв интерес от страна на първодивизионен български клуб.

No Response to "Играчи съдят ЦСКА"

Leave A Reply