вторник, 23 февруари 2010 г.

Станишев заряза гаджето си

Posted on 16:33 by Admin

Сергей води на частни партита нова мистериозна изгора

Сергей Станишев разкара приятелката си Ирена Борисова, разказват колеги на бившият премиер в БСП. Шефът на червените от известно време се движел в компанията на позната брюнетка, но двамата демонстрирали особена близост. Осведомени с личния живот на Станишев са убедени, че именно той е сложил край на връзката си с Ирена. Двамата почти три години споделя едно и също легло, въпреки че за пред хората Серго беше гадже с журналистката Елена Йончева. Докато Станишев се упражнява като министър-председател, красивата Ирена скоростно се издигна до съветничка по протокола на премиера.
След краха на БСП на изборите Ирена отново се върна на "Позитано" 20, но не е ясно какви точно функции изпълнява. Сигурно е само, че чаровната кюстендилка вече не се прибира в квартирата на приятеля си на ул. "Беловодски път". Никой не може да каже каква е причината за раздялата, а и бившият премиер упорито отказва да говори за личния си живот.
Той мълчи като партизанин на разпит и когато го подпитат как се казва новата му изгора, с която се появява от време на време на частни сбирки.

No Response to "Станишев заряза гаджето си"

Leave A Reply