вторник, 23 февруари 2010 г.

Война трови живота на Димитър и Асен Бербатови

Posted on 16:55 by Admin

Жените на братята се изпокараха заради новата прическа на Елена

Митко Бербатов повече от два месеца не се е обаждал на по-малкия си брат Асен. По стара българска традиция жените на двамата ги скарали малко преди Нова година. Съпругата на Асен - Мими, направила невинна забележка на гаджето на Димитър - Елена, относно избора на прическа и последната отвърнала на удара. Последвал жесток женски скандал, който се разраснал в голяма семейна свада. Звездата на "Манчестър Юнайтед" съвсем естествено защитил фризурата на своята приятелка, която преди няколко месеца го дари с дъщеричка.
Брат му също застанал на страната на своята половинка и белята не закъсняла. Двамата братя се изпокарали сериозно.
Няколко дни след свадата Асен все пак набрал номера на батко си да му се извини, но отсреща никой не отговорил. Най скъпият български футболист бил толкова бесен, че дори не пожелал да прати малко кеш пара на закъсалия Асен, който преди десетина дни беше подгонен от съдия-изпълнител заради смешните три хиляди лева, които дължи.
На помощ се притекла майката на Митко и Асен - Маргарита. Тя дала пари на по-малкия си син да си върне борчовете и се заела с нелеката задача да помирява братята и техните половинки.

No Response to "Война трови живота на Димитър и Асен Бербатови"

Leave A Reply