петък, 26 февруари 2010 г.

Миро в истерия заради Евровизия

Posted on 19:37 by Admin

Песните ми не стават, ще се проваля, кахъри се бившата дуетна половинка на Галка в "Каризма"

Известният със своята суета Мирослав Костадинов се разтреперва само при споменаването на конкурса Евровизия. Зализаният Миро някак тихомълком беше избран да представлява България на европейското състезание за най-добра песен. Неотдавна Миро представи петте песни, от които зрителите трябва да си изберат една и с нея да го пратим на финалите. По-добрата част от разпадналия се дует "Каризма" изпя на живо песните, които не успяха да впечатлят особено публиката. Миро явно също усети тази липса на ентусиазъм и напоследък изгуби спокойния си сън.
От БНТ подшушнаха, че самонадеяният изпълнител крещял истерично по коридорите, че песните му не стават и това ще го провали на Евровизия.
"Миро съвсем е превъртял от напрежение. Постоянно крещи на хората от екипа. Ту е весел и се шегува, ту изпада в някаква криза и гледа злобно всеки, който му се изпречи на пътя. Негови познати го подиграли, че песните му повече приличат на хитовете от репертоара на някоя прохождаща бой банда. Подобни подхвърляния още повече тормозят Миро и в миг на умопомрачение дори обяви, че ще вземе да се откаже от цялата тази история с Евровизия, разказа човек от екипа на известния певец.
Шефовете на БНТ съвсем естествено реагирали като ужилени.
Тв босовете напомнили на Миро, че е подписал доста сериозен договор и всяко неизпълнение на клаузите в него ще му донесе сериозни неприятности. Самият музикант засега отрича да е имал намерение да напусне конкурса в най-неподходящия момент.
"Спрете с глупостите. Над тези песни се трудиха доста хора. Добри или лоши - това е положението. Зрителите на БНТ трябва да свикнат с парчетата и да изберат най-доброто. Имаме още време да поработим върху музиката, за да направим впечатление на европейците", опитва се да демонстрира оптимизъм Миро. Той се оплакал пред приятели, че покрай участието си в конкурса е станал обект на доста неприятни личностни нападки. Певецът е атакуван от свои колеги, че се е навил да участва в
Евровизия, само и само да си направи една добра и напълно безплатна реклама.
Най-големият враг на Миро е миналогодишният участник на европейския музикален конкурс Краси Аврамов. Самопровъзгласилият се за Човека-глас изпълнител
разправял наляво-надясно, че Миро се уредил по втория начин за участие в Евровизия.
"Гейската върхушка и този път си свърши работата по най-добрия начин. Меките китки в БНТ се обединиха и дадоха доста мощен тласък отзад на своя любимец.
Направиха му сълзливи песни и сега го гледаме как ни се кокори по телевизията. Ще видим дали някой ще го нападне, след като се провали с гръм и трясък. Мен миналата година щяха да ме разкъсат", злобее Краси Аврамов по адрес на своя колега.
Ядът му не е никак изненадващ, тъй като преди 12 месеца Миро се беше заял с певческите способности на Човека-глас.
Заложихме на куц кон в едно толкова престижно състезание. Направо се излагаме с толкова мижава песен. По-добре да откажем участие следващия път в Евровизия", разправяше Миро по същото време миналата година. Едва ли е предполагал, че 12 месеца по-късно той ще трябва да вади горещите кестени от огъня. След първоначалния шок от равнодушното отношение на публиката към новите му парчета Миро започва да се окопитва.
"Ходя по конкурси от 14-годишен. Свикнал съм да ми ръкопляскат и да ме освиркват. Имам нужното самочувствие да се явя пред европейската публика и да пея на живо. Дотогава ще работя по 24 часа на ден, което напълно ме устройва. Не обичам да почивам. Преди известно време отидох на екскурзия да си почина и след първия ден бездействие щях да превъртя. Сега Евровизия ми дава шанс отново да настъпя педалите докрай", зарича се певецът.
Най-неочаквано в тежките мигове на нерешителност той получил подкрепа от бившата си партньорка в пеенето - Галя.
"Песните на Миро едва ли ще станат хитове, но все пак са по-поносими от ужасното изпълнение на предишния ни представител. Миро е боец и ще успее да се справи. Сигурно
сега ще го залеят с мръсна помия но той е свикнал да понася подобни удари. За него съм чула какви ли не слухове, но почти всичките са измислица", категорична е Галка.
Може би за да се спаси от нови слухове за сексуалната си ориентация, Миро напоследък се появява с ослепителна блондинка. Засега певецът отказва да съобщи подробности коя е дамата, но двамата демонстрират, че са нещо повече от добри приятели.
"На Мирослав му писна да чете за себе си, че е минал през леглото на всеки един от по-известните хомосексуалисти в България. За последно го набутаха в постелята на колегата му Крум Двамата никога не са имали нищо общо. Напоследък Миро все гледа да е в компанията на някоя красавица, за да спрат с глупостите, че е гей", обяснява близък приятел на изпълнителя на "Омиротворен". Според дружките на Миро той в никакъв случай няма да е на загуба от участието си в конкурса, продуциран от БНТ. Известният блондин прибира между 5 и 7 хил. лева за участие в зависимост от времетраенето на своята изяеа. Покрай участието си в Евровизия Мирослав е бил принуден да откаже доста оферти за платени участия и затова предвидливо се е разбрал за солиден петцифрен хонорар независимо от мястото, на което се класира в европейския конкурс.

No Response to "Миро в истерия заради Евровизия"

Leave A Reply