четвъртък, 4 март 2010 г.

Красьо Черния заби звезда от "Сървайвър"

Posted on 14:15 by Admin

Най-големият приятел на родните магистрати Красьо Черничкия заби красавицата от "Сървайвър" Емануела Бадева.

Младият бизнесмен, заради когото гръмна скандалът във Висшия съдебен съвет (ВСС), се появи в елитна кръчма под ръка със звездата от последния сезон на риалити формата. Красьо не спираше да обсипва с ласки русата Емануела, избрана единодушно за най-красива островитянка в последното издание на "Сървайвър".

Наскоро тя се снима в престижно мъжко списание и явно е хванала погледа на Красьо, за когото се доказа, че е бил основен кадровик в съдебната ни система. Близкият до известни депутати богаташ досега се появяваше на светските купони под ръка с фолкпевицата Магда. Двамата явно са развалили калимерата и покровителят на съдиите тръгва на лов. В мрежите му попада не кой да е, а сексапилната блондинка Емануела.

След завръщането си от "Сървайвър" тя се впусна в краткотраен флирт с футболиста Светослав Бърканичков, но след това реши да се преориентира към по-изгодна партия. Красьо и Емануела се гушкаха до ранни зори в дискотека "Плаза" в Студентски град. Двамата оплитаха страстно езици, без да се притесняват, че ги зяпат доста любопитни очи. След много уискита и бурни танци Красьо и Еми се оттеглиха от купона с лъскавия автомобил на младия бизнесмен с влияние в политиката и българския съд.

No Response to "Красьо Черния заби звезда от "Сървайвър""

Leave A Reply