неделя, 28 февруари 2010 г.

Азис се натиска да лапне 1 милион лева

Posted on 17:34 by Admin

Най-известният чалгаджия поискал рекордният хонорар, за да води ново предаване по Би Ти Ви или Нова

Най-известният БГ чалгаджия Азис е поискал умопомрачителните 1 милион лева, за да влезе отново в ролята на тв водещ. В края на миналата година попфолк идолът Васил Боянов остана без работа, след като вечерното му шоу по "Про.БГ" беше спряно заради нисък рейтинг. На всеослушание Васко заяви, че планира отново да се върне към музикалната си кариера.

"Писна ми да се потя всяка вечер под светлината на ярките прожектори. Уморих се да играя роли и да разпитвам разни хора за неща, които въобще не ме интересуват. Направихме добро шоу, но явно хората не успяха да разберат нашите послания.

Шефовете на "Про.БГ" ми обясниха, че трябва да се разделим заради ниските рейтинги, но аз вече бях решил да се махна", заяви Азис малко след като разбра, че договорът му няма да бъде продължен. Според източници от ръководството на частната медия известният певец е успял да прибере около 900 хил. лева за изявите си като водещ във вечерното шоу. Огромният му хонорар заинтересува и данъчните, които направиха щателна проверка на личното му счетоводство.

"Навсякъде се тръбеше, че данъчните са погнали фолкпевиците, но в действителност ченгетата на НАП започнаха първо с Азис. Буквално го разпердушиниха от проверки. Явно някой беше предупредил Васил какво го очаква и той беше взел всички необходими мерки. Данъчните не откриха никакви нередности", обяснява известен музикален продуцент, запознат с делата на Васил Боянов.

Чалга изпълнителят плаща огромни данъци заради високата си заплата като водещ, но това не го стряска. На Азис явно му хареса да води свое предаване и да прибира тлъсти суми в банковата си сметка. След края на вечерното си шоу неуспелият водещ е готов за нови предизвикателства. Той уж обещава само да пее, но в същото време започва да звъни на телевизии и продуценти с молбата да му намерят нова работа.

"Азис има страшно високи финансови изисквания и това стресна шефовете на Би Ти Ви и Нова. Желанието му е да получава по един милион на година, за да води свое шоу в някоя от двете най-големи родни телевизии. В момента няма кой да плати подобни пари, въпреки че ексцентрикът определено би бил интересен на хората, ако му се измисли подходящ тв формат, в който да участва. Някои от по-малките телевизии също се ослушваха дали не могат да го наемат, но финансовите му претенции наистина са респектиращи", обясни един от големите продуценти в България. Самият Азис няма никакво намерение да отстъпва.

"Хората харесват това, което правя, и са готови да платят по сто-двеста лева, за да ме видят на живо в кръчмата. Босовете на телевизиите също ще трябва да платят добре, за да печелят от моето име. Имам си достатъчно пари и няма да остана гладен, ако никой не ме наеме. Работил съм за името си и не желая да се продавам на безценица", твърдо заявява Азис. Колегите му от фолкгилдията злобничко коментират, че той ще трябва да бъде малко по-спестовен в следващите месеци.

"Всеки изпълнител знае, че дори и месец да те няма на сцената, после трудно се връщаш отново на върха.

Този бизнес е истинска месомелачка. Трябва постоянно да правиш нови и нови парчета, за да те канят за живи изпълнения. Азис доста отдавна не се беше появявал с нова песен. Сега измисли някакви трикове, като си смени имиджа и пусна малко реклама, но това не е достатъчно. Ще му трябва време да се върне на върха. Борбата ще е жестока", категорична е близка до Азис фолкдива. Костинбродският славей се изсмива на подобни констатации.

"Пълни глупости са, че нямам участия. В момента много внимателно подбирам ангажиментите си.

Не пея по селски вечеринки както правят някои мои колеги. Вече мога да си позволя лукса да избирам кой ангажимент да приема", категоричен е изпълнителят на някои от най-незабравимите чалга хитове.

Въпреки оплакванията на фолкгилдията настъпващата криза явно не успява да засегне Азис. Той въобще не започва разговор за платен ангажимент, ако му съобщят първоначална оферта по-малка от седем хиляди лева.

Костинбродският славей прави всичко възможно отново да върне интереса на публиката към своята особа и да увеличи още повече финансовите си претенции. Успоредно с търсенето на нова работа в телевизията Азис се е заел да си търси и ново гадже, фолкидолът уж завъртя любов с Бобчо, както наричаше галено своето мъжко гадже. Двамата се натискаха по заведенията, за да може Азис да влезе в устата на клюкарите. Измамата не мина и никой не се заинтересува от измислената връзка. Много скоро скандалният певец разкара Бобчо и тръгна да си търси нова жертва. Научихме от приятели на певеца, че той има нова слабост. В апартамента му живее изящният Тихомир.

"Тишо е страхотен красавец. Добре сложен, със зелени очи и гъста черна коса. Не се отделя от Васко. Сигурно е с поне седем-осем години по-малък от него, но не изглежда много стреснат от ВИП обкръжението на Азис", разказва приятелка на певеца. Самият изпълнител засега отказва да обяви на всеослушание къде и как се е запознал с Тихомир, но пред най-близките си хора е обявил, че най-сетне е срещнал мъжа на живота си.

No Response to "Азис се натиска да лапне 1 милион лева"

Leave A Reply