неделя, 28 февруари 2010 г.

Бритни преспа с гаджето на Кайли

Posted on 23:05 by Admin

Бритни Спиърс е откраднала любовника на колежката си Кайли Миноуг, гръмна в последния си брой британското списание "ОК". 22-годишната британска поп звезда изкарала страстна нощ с френския киноактьор Оливие Мартинес, който доскоро се водеше официален приятел на австралийката Кайли. Еротичният епизод се разиграл в края на миналия май на Лазурния бряг в Кан, посочва изданието.

По същото това време Бритни бе във Франция за концерт в рамките на голямото си световно турне. След шоуто в Париж изпълнителката отскочила с едномоторен самолет до Ривиерата и изкарала три бурни нощи в Кан. Именно там пътищата и се пресекли с плейбоя Оливие, който снимал филм в едно от казината на тузарския курорт.

"Факт е, че Оливие направи първата крачка. Представи и се, запознаха се, обяви, че и е голям почитател и нещата потръгнаха от само себе си", разказва приятел на лекомисления киноактьор. Според някои версии Бритни изобщо не е съзнавала,че флиртува с приятеля на конкурентката си Кайли Миноуг. Просто се е забавлявала в компанията на красив и интелигентен мъж. Развоят на събитията бил повече от естествен: Мартинес придружил Бритни в хотелските покои.

"Ако Оливие наистина си е легнал с Бритни, не мога да му се сърдя. Тази малка кучка действа възбуждащо на всички мъже", коментира озлочестената Кайли Миноуг пред репортер на "ОК".

No Response to "Бритни преспа с гаджето на Кайли"

Leave A Reply