неделя, 28 февруари 2010 г.

Брад Пит се отрече от сестра си

Posted on 23:36 by Admin

Привидно милозливият Брад Пит е изключително коравосърдечен, отчитат с потрес негови близки. Съпругът на Анджелина Джоли не пожелал да плати скъпо струваща операция на сестра си Джули. Оправдал се, че изживява "финансови несгоди" и не е в състояние да поеме лечението.

"Това звучи цинично. Само за една роля в момента той получава 20 милиона долара", дивят се от семейното обкръжение на актьора.

Джули Пит страдала от изключително рядката кръвна болест таласемия. Докторите преценили, че е необходимо присаждане на костен мозък, както и пълна подмяна на кръвта. Цялата сложна манипулация трябвало да бъде извършена в Париж и струвала около 80 000 долара. Джули и нейният съпруг Томас (рекламен агент) не смогнали да съберат сумата и се обърнали за помощ към Брад Пит. Той обаче се измъкнал с йезуитското оправдание, че е във финансова криза.

"Постъпката всъщност е типична за Брад, няма какво да се чудим. Напълно в неговия стил е да нехае за семейството си", коментират възрастни роднини на холивудския идол.

No Response to "Брад Пит се отрече от сестра си"

Leave A Reply